Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerOyun HaberleriTeknoloji

Elden Ring 9 Dakikadan Az Bir Sürede Bitirildi!

From Software’in belki de yılın oyunu seçilecek Souls oyunu Elden Ring speedrun ile 9 dakikadan az bir sürede bitirildi. Bu bir rekor.

Yılın en iyi oyunlarından olan Elden Ring speedrun ile bir kez daha gündem geldi. YouTuber ve Twitch yayıncısı Distortion2, oyunu 9 dakikadan daha kısa bir sürede yenerek dünya rekoru gibi görünen bir şeyi kırmayı başardı. Speedrun canlı olarak yayınlandı ve ardından YouTube’a yüklendi. “Elden Ring”in birçok insanı yenmek için yüz saatten fazla sürdüğünü göz önünde bulundurursak, bu oldukça etileyici görünüyor. Tabii bu bir speedrun olduğu için oyunu bitirirken çoğu şey atlanıyor.

Distortion2’nin resmi süresi 8 dakika 56 saniye olarak karşımıza çıktı. 100 saatlik oyunu 9 dakikadan daha az bir sürede bitiren yayıncı bir aydan kısa bir sürede bu süreyi elde etmeyi başarmış. Oyunun burada yenilme şekli, aksaklıklar ve açıklardan yararlanmayı gerektirse de, bu Distortion2’nin şanslı olduğu anlamına gelmez. Bu stratejiyi doğru bir şekilde uygulamak, titiz bir zamanlama gerektirir. Bu, yayıncının bu özel girişimde tam olarak başarmış gibi göründüğü şeydir.

Zip hatası, Elden Ring’de, kullanıcıların bir yerden bir yere ışınlanmasına izin veren bir hatadır. Bunu uygulamak kolay değil. Zip’i elde etmek için mükemmel zamanlama ile doğru koruma ve yürüme kombinasyonunu kullanmayı gerektirir. Bir YouTube yorumcusunun açıkladığı gibi, bu zip manuel olarak yapılır ve daha düşük bir çözünürlük kullanılarak daha kolay hale getirilir. Ancak aynı zamanda donanıma da dayanırlar. Yani her oyuncu bunları ilk etapta deneyemez.

Elden Ring içerik yaratıcıları, hedeflerine ulaşana kadar stratejiyi zorlamaya ne kadar istekli olduklarını kanıtlamaya devam ediyor. Kısa bir süre önce, farklı bir hız koşucusu oyunu herhangi bir hasar almadan tamamladı, Malenia ve diğer benzer bosslara defalarca ölmeye devam eden çoğumuz için neredeyse imkansız bir başarı. Bakalım bu süreyi geçebilen olacak mı?

Elden Ring İnceleme – Anamın Ruhunu Ortaya Koyuyorum!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu