iOSTeknoloji

Apple, WWDC 2016 Etkinliği İçin Tarih Verdi

Apple, WWDC 2016 etkinliği için davetiye dağıtmaya başladı. Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda neler tanıtılacak? iOS 10 işletim sistemi neler getirecek?

Apple geçtiğimiz ay Siri tarafından açıklanan WWDC 2016 etkinlik tarihini bu defa resmen duyurdu. Cupertino merkezli teknoloji devi geliştirici etkinliği için daveti dağıtımına başladı.

WWDC 2016 etkinliği 13 Haziran’da başlayacak ve dört gün sürecek. Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı’nda Apple ürünlerinde en güncel yazılım ve donanıma sahip ürünlerin tanıtımları gerçekleşecek.

WWDC 2016

Etkinliğin en dikkat çeken tanıtımı kuşkusuz iOS 10 işletim sistemi olacak. Apple’ın başta güvenlik iyileştirmeleri olmak üzere sisteme pek çok yenilik ve geliştirme getirmesi bekleniyor. Mevcut stok uygulamaların gizlenmesi söz konusu yeniliklerden biri olacak.

Klavye üzerinde OLED bir panel sahip yeni MacBook Pro, Mac OS X işletim sistemine dair son gelişmeler, watchOS cephesindeki yenilikler ve Apple’ın diğer projeleri etkinlik kapsamında göreceğimiz diğer gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu