Akıllı TelefonGenelHuawei

Huawei P60 Pro Kanlı Canlı Karşınızda

Huawei P60 Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir görüntü sızdırıldı. Kamera birimi daha önceki görüntülerden farklı görünüyor.

Galaxy S23 serisinin ardından gözler Huawei cephesinde. Markanın mart ayı içerisinde Huawei P60 serisiyle sahne alması bekleniyor. Şu ana kadarki gelişmeler telefonların yeni bir kamera birimi sunacağı yönündeydi. Huawei P60 Pro bugün bir sızıntının daha konusu oldu. Weibo aracılığıyla internete yayılan fotoğrafta P60 Pro’nın canlı bir görüntüsüne yer veriliyor.

Bir test ürünü olduğu bildirilen telefonda çift halkalı kameralara sahip büyük bir dikdörtgen kamera tümseği yer alıyor.  Kamera çıkıntısı ve arka panel saf beyaz renge sahip. Ancak arka tasarım, geçmişteki sızıntılardan ve söylentilerden farklı görünüyor. Telefon bir prototip ve Huawei birden fazla P60 Pro’yu test ediyor olabilir. Yine de P60 serisinin nasıl görüneceği konusunda daha fazla sızıntıya ihtiyacımız olacak.

Huawei P60 Pro Üç Arka Kamera İle Geliyor

Kısa süre önceki bir rapora göre P60 serisinde Sony IMX888 sensör ana kamera olacak kullanılacak. Kameranın f/1.4 diyafram açıklığına sahip olacağı gelen bilgiler arasında. P60 Pro’da ayrıca ultra geniş açılı ve periskop kameraların yer alması bekleniyor. Kamera biriminde ayrıca  değiştirilebilir diyafram açıklığı ve XMAGE kamera teknolojisi olacak.

HarmonyOS 3.1 sürümüyle çıkış yapacak telefondaki bir diğer önemli gelişme şarj tarafında olacak. P60 Pro’nun bu defa 88 watt hızlı şarj desteği sunması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili telefona dair gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu