Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTCMIUIMobiroller

HTC Sense arayüzünden vazgeçiyor olabilir!

Android işletim sistemine sahip ilk telefonda imzası bulunan HTC’nin yıllardır var olma mücadelesi verdiğini biliyoruz. Fiyat tarafında bir türlü rekabetçi olamayan şirket, yenilik konusunda ne yazık ki rakiplerinin gerisinde kaldı. Akıllı telefon biriminde yer alan mühendislerin yarısını Google’a devreden HTC’nin önünde hiç de parlak bir gelecek görünmüyor. Öyle ki şirket Google Play Store’da yer alan uygulamaları bile kaldırmaya başladı. Hatta HTC Sense arayüzünü rafa kaldırabilir.

SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Aralarında HTC Sense Home Launcher, HTC People, HTC Mail, HTC Speak, HTC Calendar ve HTC Dot View’ın da yer alan 14 uygulama Google Play Store’dan kaldırıldı.

HTC Sense arayüzünü terk edebilir

Android Police sitesine göre HTC, mevcut birçok uygulama için de uzun zamandır güncelleme yayınlamıyor. Sitenin bu durum için ortaya attığı iddia daha çarpıcı. O da HTC’nin artık Sense arayüzünü kullanmayabileceği. HTC ilerleyen dönemde tüm akıllı telefonlarını Android One çatısı altında duyurabilir. Bu durumda şirketin hem Sense arayüzüne hem de mevcut uygulamaların hiçbirine ihtiyacı olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu