Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Ağustos ayında hangi telefonlar tanıtılacak? Ağustos sıcakları başlıyor

Herkesin birbirine sorduğu Ağustos ayında hangi telefonlar tanıtılacak sorusuna cevap arıyoruz. İşte yeni ayda tanıtılacak telefonların tam listesi…

Ağustos ayı oldukça hareketli bir şekilde başladı. Bu ay birçok telefon modeli ile tanışacağız gibi görünüyor. Biz de TeknoBurada.Net olarak bu telefonları sizlerle paylaşmak istedik. Zira Ağustos ayı sonrasında da büyük sürprizler Eylül, Ekim ayında ortaya çıkacak. İşte Ağustos ayında hangi telefonlar tanıtılacak? Sorusunun cevabı.

Piksel 4A 4G

Google’ın Pixel 4A’sı muhtemelen şimdiye kadarki en gecikmeli Pixel telefon olacak. Birçok söylentiden sonra telefon nihayet 3 Ağustos’ta geliyor. 349$ fiyata sahip olacağı söylenen cihaz, OnePlus Nord ve iPhone SE 2020 gibi fiyat performans telefonları için bir kabus olabilir.  Teknik özellikleri arasında 5.81 inç OLED HDR ekran, Snapdragon 730G yonga seti, 12.2 megapiksel arka kamera, 3.140 mAh pil ve 4GB / 6GB RAM ve 64 / 128GB depolama yer alıyor.

Realme V5 5G

Realme son dönemde birçok telefon modeli ile karşımıza çıktı. X3 serisi, C serisi ve 6i gibi oldukça iddialı modelleri satışan sunan Çinli üretici yeni bir V serisi ile karşımıza çıkacak. Bir süredir haberlerini yaptığımız Realme V5, 3 Ağustos’ta yani yarın Çin’de piyasaya sürülecek . Hindistan pazarındaki başarı göz önüne alındığında, telefonun öncelikli olarak Hindistan’da satışa sunulacağına kesin gözüyle bakabiliriz. 6.5 inç Full HD+ çözünürlükte LCD ekran, Mediatek Dimensity 720 5G işlemci, 48 megapiksel dörtlü arka kameralar 16 megapiksel selfie kamera ve 30W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh bataryaya bulunacak.

Realme V5
Realme V5

Galaxy Note 20 serisi ve Z Fold 2

Samsung, 5 Ağustos’ta global bir etkinlik düzenliyor. Bu lansmanda Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus ve Galaxy Note 20 Ultra modellerini tanıtacak. Galaxy Z Fold 2 5G’nin de bu etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Glaxy Note 20’nin Exynos 990 yonga seti ile gelecek olmasının ortaya çıkması ise bir noktada hayal kırklığı yaratan haberlerden birisi oldu. Kamera ve pil tarafında ise ciddi bir gelişim bekleniyor; tabii Galaxy Note 10 serisine göre…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu