Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerZTE

ZTE Axon S tasarımıyla bakış açınızı değiştirecek!

18:9 ya da 19:9 ekran standardına geçildikten sonra mobil dünyasında tasarım anlayışında dikkat çeken bir değişim yaşandı. Üreticiler yüksek seviyelerde ekran / kasa oranı elde etmek için kızaklı yapı, Pop-up kamera, ekran deliği, su damlası çentik gibi alternatifler üretti. ZTE ise bir sonra amiral gemi telefonunda sıra dışı bir yol izliyor. ZTE Axon S yana doğru açıklan bir kızakla geliyor.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

ZTE Axon S farklı bir kızak anlayışına sahip

Yakın zamanda Xiaomi, Honor ve Lenovo gibi üreticiler bazı kızaklı telefonlar duyurdu. Bu telefonlarda kızak dikey şekilde açılıyordu. ZTE bu tasarım dilini daha ileri götürerek kızaklı yapısı sağa doğru açılan bir anlayış geliştirdi.

Yana doğru açılan bu kızaklı yapı üzerinde beş kamera göze çarpıyor. Bu kameralardan ikisi önde, üçü arkada bulunuyor. Arka tarafta ayrıca büyük bir LED flaş yer alıyor.

Ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının kullanıldığı Axon S’te fiziksel butonlar kızaklı yapıya rağmen sap tarafta yer almayı sürdürüyor. Arkadaki üçlü kameranın detayları şu an bilinmese de, 5X optik yakınlaştırma gerçekleştirdiği kızaklı alan üzerine yazılmış. Snapdragon 855 işlemcisinden güç alacak telefonun tüm teknik detayları kısa süre içerisinde açığa çıkacaktır.

Mükemmel telefon Vivo iQOO dünyaya açılıyor! Üstelik uygun fiyattan

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu