Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy A22 5G, Samsung’un En Ucuz Telefonu Olacak!

Samsung’un bir sonraki Galaxy A serisi telefonlarından biri görünüşe bakılırsa Galaxy A22 5G olacak. Üstelik A22 en ucuz 5G telefon olacak.

Mobil dünyasındaki gelişmeleri yakından takip ediyorsanız ocak ayında tanıtılan Galaxy A32 5G modelini hatırlıyor olacaksınız. Samsung’un en ucuz 5G telefonu olarak piyasa sürülen telefon görünüşe bakılırsa bu unvanı Galaxy A22 5G modeline kaptıracak.

Samsung’a yakınlığıyla bilinen galaxyclub sitesi A22 5G akıllı telefon hakkında bazı gelişmeler aktardı. Telefonun tanıtım tarihi şu an için belirsizliğini koruyor, ancak telefon önümüzdeki haftalarda sızıntılar eşliğinde karşımıza çıkmaya başlayacaktır.

Samsung Galaxy A22 5G Neler Sunacak?

Samsung’un GalaxyA22 5G modelini hazırladığı yönünde ilk bilgiler aslında aralık ayında gelmeye başladı. Öncelikli hedefi Asya pazarı olacak telefon bir ODM yani başka bir firma tarafından üretilip Samsung tarafından markalaştırılacak.

Daha önce SM-A225B model numarasıyla sertifika sürecinden geçen telefon Avrupalı kullanıcılarla da buluşacak. Şu an için telefonun renk seçeneklerinin beyaz, gri, açık yeşil ve mor olacağı; işlemci biriminde ise Dimensity 720’nin olacağı gelen bilgiler arasında. GalaxyA32 5G’yi referans alırsak A22 5G modeli HD+ çözünürlüklü ekran, üçlü arka kamera ve en az 5.000 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olacaktır.

Galaxy A serisi demişken, Samsung’un bu ay içerisinde Galaxy A52 ve Galaxy A72 modellerini görücüye çıkarması bekleniyor. IP68 sertifikası, 5G bağlantısı ve 120Hz ekranla donatılacak telefonlar bulundukları segmentin en iddialı modelleri arasında yer alacaklar.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu