Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 10’un ucuz versiyonu yola çıktı! iPhone 11’e rakip mi?

Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus pahalı geldiyse ucuz versiyonu bekleyebilirsiniz. Samsung’a yakın bir kaynak şimdi uygun fiyatlı Note 10 hakkında daha fazla bilgi aktarıyor.

Samsung, yeni Galaxy Note10 ile S-Pen deneyimini daha fazla kullanıcıya ulaştırmak istiyor. Bu noktada uygun fiyatlı yeni bir Note serisi telefon artık sır değil. SamMobile sitesine göre bütçe dostu Galaxy Note10 Avrupa’ya siyah ve kırmızı renklerde gelecek.

Galaxy Note 10 Android 10

Telefonun mevcut Note 10 serisi gibi merkeze konumlandırılan bir ön kameraya sahip olması bekleniyor. Site henüz fiyat ve teknik özellikler hakkında bir açıklamada bulunmuyor, ancak Samsung’un özellikle iPhone 11’in karşısına fiyat tarafında daha agresif olması gerekecek.

Bahsettiğimiz uygun fiyatlı Galaxy Note 10 nedir?

Daha önce de belirttiğimiz gibi mevcut Galaxy Note10 serisi telefonlar SM-N9xxx model numaralarına taşırken, uygun fiyatlı modelin arkasında ise SM-N770F yazacak.

Samsung daha önce 2014 yılında uygun fiyatlı bir Galaxy Note serisi telefon piyasaya sundu. Galaxy Note 3 Neo ismini taşıyan bu model teknik özellikler noktasında Galaxy Note 3’ün kırpılmış bir versiyonuydu.

SM-N770F model numarasına sahip Note serisi telefon teknik olarak Galaxy Note 3 Neo’nun devam modeli olabilir. Ancak bu telefon değişen ve gelişen akıllı telefon dünyasına hem tasarım hem de teknik özelikler noktasında ayak uyduracaktır. Daha küçük ekranlı olmasını beklediğimiz telefonda bellek ve kamera tarafında yine kesintiye gidilebilir. Bir Galaxy Note 10e neden olmasın?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu