Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Yeni Huawei Enjoy 20e Tanıtıldı! Bu Fiyatı ile Yok Satar

Telekom devinin yeni akıllı telefon serisi Huawei Enjoy 20e, uygun fiyatı ile rakiplerine gözdağı verdi. İşte akıllı telefonun detayları.

Geçtiğimiz yılda Huawei, Enjoy 20e akıllı telefon serisi ile sektöre yenilik getirmişti. Şirket bu telefonunun yonga setini geliştirerek yeni sürümünü tekrar piyasaya sürdü ve ilgileri üstüne topladı.

Yeni Huawei Enjoy 20e, Uygun Fiyatı ve Daha İyi İşlemcisi ile Geldi

Serinin yeni sürümünün fiyatına gelmeden önce özelliklerine bir göz atalım. HD+ çözünürlüğe sahip 6,3 inç IPS LCD ekrana sahip akıllı telefon, önde damla çentiği ile göze çarpıyor. Çift kamera kurulumu sunan akıllı telefon, hoş bir tasarım ve renkler sunuyor. Güvenlik için de yana monte edilmiş bir parmak izi algılayıcı taşıyor.

Huawei’nin kendi çipi olan Kirin 710A yonga seti ile desteklenen akıllı telefon, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş durumda. Giriş seviyesi özellikler taşıyan telefon, beklenen performansı da kullanıcılarına sunuyor.

Huawei Enjoy 20e

13 Megapiksel birincil ve 2 Megapiksel derinlik sensörleri ile birlikte önde 8 Megapiksel selfie kamerası taşıyor. Güç tüketimini en aza indirmek için Süper Güç Tasarrufu modu gibi özellikler taşıyan telefon, 5.000 mAh gibi büyük kapasiteli bir pil sistemine sahip.

Daha güçlü işlemci taşıyan ve yukarıda belirttiğimiz depolama ve RAM kurulumuna sahip olan Enjoy 20e, 220$ fiyat etiketi ile tanıtıldı. Telekom devinin yeni gelişmeleri veya telefonları için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu