Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy A04 Core Karşınızda! Şirketin En Ucuz Telefonu!

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy A04 Core modeli için hazırlıklara geçti. İşte telefonun tüm detayları.

Samsung’un Galaxy A04 isimli bütçe dostu yeni akıllı telefon serisi üzerinde çalıştığını sizlere daha önceden bildirmiştik. Şimdi ise seride Samsung Galaxy A04 Core isimli yeni bir model daha olduğu ortaya çıktı. Bu bütçe dostu cihaz, giriş seviyesini hedefleyecek. Gelin tüm bilinen özelliklerine göz atalım.

Galaxy A04 Core’un Render Görüntüleri Sızdırıldı

Galaxy A04 Core’un tasarımının geçen sene tanıtılan Galaxy A03 Core ile tamamen aynı olduğunu görüyoruz. Cihaz, ön kısmında kalın ekran çerçevesi ve su damlası çentiği taşıyor. Telefonun sağ kısmında ses düğmeleri ve güç düğmesi bulunuyor. Telefon güvenlik için yüz tanıma kilidine sahip. Herhangi bir parmak izi tarayıcı bulunmuyor.

Samsung Galaxy A04 Core

Telefon arkasında birincil tek kamera ve bir LED flaş taşıyor. Telefonun siyah, yeşil ve bakır renk seçenekleriyle piyasaya sürüleceğini biliyoruz. Telefonun diğer özellikleri bilinmiyor ancak yonga seti kısmında Exynos 850 yer alabilir. Telefonun yakında piyasaya uygun fiyatıyla sürüleceği biliniyor. Tahmin yürütebilmeniz adına Galaxy A03 Core’un özelliklerini sizlere sunalım.

Galaxy A03 Core, HD+ çözünürlük sunan 6,5 inç IPS LCD panele sahip. Telefon, Unisoc SC9863A yonga seti, 2 GB RAM ve 10W şarj destekli 5.000 mAh pil üzerinde çalışıyor. Cihaz, Android 11 Go sürümü ile hafif bir kullanım sunuyor. Selfieler için ön tarafında 5 Megapiksel kamera bulunuyor. Arka kısımda ise LED flaşlı 8 megapiksel kamera yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu