AppleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

M2 Apple Mac mini Eskisinden Çok Daha Güçlü Olacak

Yılımızın beklenen bilgisayar modelleri arasında olan M2 Apple Mac mini, istenilen performansı getirecek. İşte tüm detaylar.

Apple’ın kendi yonga setine geçiş yapması, şirketin çizgisini daha da ileriye götürdü. Geçtiğimiz ayda şirket, bir Mac’teki en güçlü çip olan M1 Ultra yonga setini de tanıtmıştı. Ancak bu yonga seti henüz yolun sonu değil. Şirket şimdi M2 yonga setleri üzerinde çalışıyor. M2 yonga seti destekli Apple Mac mini serisi de çalışmalar arasında. Gelin detaylarına göz atalım.

M2 Apple Mac mini İddialı Geliyor

Daha önce aktardığımız üzere, Apple şu anda M2 çipinin dört farklı çeşidi üzerinde çalışıyor. Bunlar sırasıyla normal M2, M2 Pro, M2 Max ve M2 Ultra olacak. Bu yıl çıkış yapacak olan Mac mini serisinin ise normal M2 ve M2 Pro yonga setleri ile destekleneceği ortaya çıktı. Böylece Mac mini, bu yeni çipleriyle ve özellikle M2 Pro ile küçük boyutuyla olağanüstü performans sunacak.

M2 Apple Mac mini

Normal M2 yonga setinde 8 çekirdekli bir işlemci ve 10 çekirdekli bir grafik işlemciye sahip olacak. Yukarıda saydığımız yonga setleri arasında serinin üçüncüsü olan M2 Max ise 12 çekirdekli bir işlemci ve 38 çekirdekli grafik işlemci taşıyan 64GB bellek destekli bir yonga seti olacak.

M2 serisindeki diğer üyelerin nasıl bir konfigürasyona sahip olacağı henüz bilinmese de yüksek performans getirecekleri kesin. Özellikle Mac mini, eski nesillerine göre daha yüksek güç sağlayacak. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu