Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknolojiXiaomi

Xiaomi MIUI 10 Samsung Experience 9 arayüzüne karşı! [Video]

Akıllı telefonların en önemli özellikleri takdir edersiniz ki arayüzlerinin bize ne sundukları. Bir akıllı telefon hangi donanım hangi RAM gücü ya da hangi pil performansına sahip olursa olsun iyi bir arayüz performansı göstermiyorsa o telefondan uzaklaşmayı tercih ediyoruz. Bugün de yayınlanan bir video ile Xiaomi MIUI 10 Samsung Experience 9 arayüzlerinin hız karşılaştırılmasını sizlerle paylaşacağız. Samsung kendi arayüzünde büyük bir değişime imza attı ve Xiaomi‘de yeni nesil MIUI 10 ile oldukça iddialı.

Xiaomi MIUI 10 Samsung Experience 9 arayüz testi

Hugo Barra‘nın ustalık eseri olan MIUI 10 arayüzü bakalım Samsung Experience 9 karşısında nasıl bir skora imza atacak? Bu arada şunu belirtmekte de fayda görüyoruz bu test öncelikle aynı donanıma sahip iki ürün tarafında gerçekleştirilmiyor. Doğruya doğru yanlışa yanlış her zaman diyoruz. Bu testte bir sorun var. Zira teste katılan

  • Galaxy J7 Duo eski nesil Exynos 7885 işlemci ve 4GB RAM kullanıyor.
  • Xiaomi Redmi Note 5 Pro ise yeni nesil Snapdragon 636 ve muhtemelen de 6GB RAM kullanıyor.

Bu testi Xiaomi’nin Mi 8 Explorer Edition ile Galaxy S9 Plus ile yapmasını beklerdik. Yani Xiaomi Mi Note 5 Pro’nun karşılığı Samsung da Galaxy J7 Duo olabilir mi?

Huawei Mate 20 için sürpriz gelişme! Huawei gözünü kararttı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu