Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Ekran Altı Kameralı Telefon Hazırlığında, İşte İlk Görüntüler

Son patent başvurularına bakılırsa Huawei ekran altı kamera teknolojisine sahip bir telefon hazırlığında. Telefona ait görüntülere bakalım.

Akıllı telefon dünyasındaki ekran altı kamera teknolojisinin hala emekleme döneminde olduğunu söyleyebiliriz. Xiaomi ve ZTE’nin öncülük ettiği bu alanda Xiaomi Mix 4’ün en gelişmiş telefon olduğunu görüyoruz. Telefondaki Full HD+ çözünürlüğündeki ekran neredeyse görünmezken, şu an için tek sorun kameranın çekim kalitesini daha da artırmak olarak görülüyor. Gelelim haberimize konu olan son gelişmeye. Yeni bir patent başvurusu gösterdi ki, Huawei de ekran altı kamera teknolojisine sahip bir telefon hazırlamak istiyor. Bunun için patent başvuruları yapılmış bile.

Patent başvurusundaki görüntülere baktığımızda ön kameranın ekran altına taşınmasından ziyade telefonun ince gövdesi ve neredeyse sıfırlanan ekran çerçeveleri dikkat çekiyor. Arka bölüme baktığımızda ise Huawei Nova 9 serisine benzer bir kamera dizilimi ile karşılaşıyoruz.

Ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonun teknik özellikleri hakkında şu an için bir bilgi bilinmiyor. Telefonun tanıtım tarihi çok da yakın görünmezken, nihai tasarımda biraz daha farklılık görmemiz olası görünüyor.

Öte yandan Huawei sadece üç gün sonra 17 Mart tarihinde merakla beklediğimiz Huawei P50 Pro ve P50 Pocket modellerini Türkiye’ye getirecek. Bu etkinlik Huawie Nova 9 SE’nin aynında akıllı saat ve Huawei bilgisayar duyuruları da yapılacak. Telefonları satın almak isteyenleri ön satışa özel bazı hediyeler bekliyor olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu