Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 14 Pro RAM Tarafında Coşturacak


Apple’ın yıl sonunda tanıtacağı iPhone 14 Pro RAM konusunda en fazla RAM’e sahip olan iPhone modeli olarak tarihe geçecek.

Cupertinolu teknoloji devi Apple, Eylül ayında karşımıza iPhone 14 ailesi ile çıkacak. Bu seri hakkında bugün yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. iPhone 14 Pro RAM tarafında bu zamana kadar bir iPhone’da yer alan en fazla RAM’e sahip olacak. Son gelen bilgilere göre Pro ve Pro Max modellerinde 6 GB LPDDR5 RAM kullanılacak.

LPDDR5 teknolojisi sayesinde iPhone’ların veri iletimi de hızlanacak. Ancak ana modellerde 4 GB LPDDR4X RAM kullanılacak. Anlayacağınız Apple ana modeller ile Pro modellerin arasını iyice açacak. Bu fark kamera ve işlemci tarafında da olacak. Ana ve Max’te Apple A15 yonga seti bulunacak. Pro ve Pro Max modellerinde ise Apple A16 yonga seti kullanılacak. Ayrıca ana kamera Pro serisine 48 Megapiksel çözünürlüğünde olacak.

iPhone 14 Pro RAM
iPhone 14 serisinde değişim rüzgarı başlıyor

Apple’ın fiyatlar konusunda da bu yıl zam yapacağı da söyleniyor. Bu zammın 100 ila 150 dolar arasında olması bekleniyor. Bu zam olursak Pro modeller 1000 dolar yerine 1100 dolardan başlayabilir. Türkiye fiyatları ise muhtemelen 40.000 TL bandını aşacak. Eylül ayında düzenlenecek olan bu etkinlikte Apple’ın yeni ürünlerini de tanıtması bekleniyor. Apple Watch Pro modelini de tanıtacak olan firma bakalım fiyatlar açısından nasıl bir yol izleyecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu