Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Enjoy 20s ucuz ama 5G destekli olacak! Peki Türkiye?

Haberlerini yaptığımız MediaTek işlemcili Huawei Enjoy 20s ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Türkiye pazarında da satışı düşünülen telefon ne sunuyor?

Huawei Amerika arasında yaşananlardan sonra ARM ile ilişkisi sona ermişti ve Huawei çipset üretemez bir konuma gelmişti. Daha sonra bu durum ortadan kalktı ve Huawei Kirin yonga setlerinin üretimine devam etti. Bu durum Kirin yonga setlerini üreten TSMC’nin bu yonga setlerini üretmeyeceğini açıklaması ile yeni bir sürece girdi. MediaTek yonga setlerine geçiş yapmayı tercih eden Huawei bu noktada 5G destekli ve Dimensity 800 destekli Huawei Enjoy 20s ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Telefon ile ilgili bir süredir haberler yapıyorduk ve Huawei’nin de ülkemiz pazarına 5G destekli telefon getirmek istediğini biliyorduk. Bu bağlamda Huawei Enjoy 20s‘in ülkemiz pazarına yakışacak bir ürün olduğunu düşünüyoruz. Peki telefonun teknik özellikleri neler?

Huawei Enjoy 20s teknik özellikler

Ortaya çıkan bilgilere göre telefonda 6.81 inç boyutunda Full HD+ çözünürlüğünde IPS LCD bir ekran bulunacak. Yonga seti yukarıda da bahsettiğimiz üzere 5G destekli Dimensity 800 olacak. Telefonun boyutları 170 x 78,5 x 8,9 mm ve 212 gram ağırlığına sahip olacak. Pil tarafında ise 4300 mAh pil tercih edilirken; 22,5 watt hızlı şarj gücü de telefona eşlik edecek.

Telefonun arkasında üçlü bir kamera düzeni olacak. Ana kamera 64 megapiksel, 8 megapiksel geniş açı ve 2 megapiksel bokeh sensörü. Ana kamera ile makro çekim özelliği de ekleniyor. Önde ise 8 megapiksel bir selfie kamerası bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu