Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Mate 40 Pro fiyatı ve özellikleriyle Amazon’da sızdırıldı! Garibanın yüzü güler mi hiç?

Huawei’nin yeni Mate 40 Pro amiral gemisi, fiyatı ile bu seferde Amazon Almanya web sitesinde görüldü; iPhone 12 Pro Max ile aynı.

Teknoloji dünyasının merakla beklediği Huawei Mate 40 serisi yarın nihayet tanıtılıyor. Bugüne kadar onlarca kez sızdırılan telefonlar, görünüşe bakılırsa son güne kadar da sızmaya devam edecek. Geçtiğimiz haftalarda kamera tasarımı ile gündeme düşen Mate 40 serisi, ardından fiyatı ve işlemcisi ile birlikte sızdırıldı. Şimdi ise daha resmi olan Amazon Almanya sitesi, Mate 40 Pro modelinin oldukça yüksek olan fiyatını ortaya çıkarıyor.

Amazon Almanya’nın verilerine göre Mate 40 Pro amiral gemisi,  1.200 euroluk bir fiyat etiketine sahip olacak. Karşılaştırma yapacak olursak bu rakam, Almanya’da satışa sunulan iPhone 12 Pro Max ile neredeyse eşdeğer. Ancak ortada büyük bir sıkıntı var. Bildiğiniz üzere Huawei’nin yeni nesil amiral gemilerinde Google Hizmetleri olmayacak. Bu yüzden de şirketin bu telefonları böyle yüksek bir fiyat ile satışa çıkaracak olması, kullanıcıyı aynı fiyat kategorisinde yer alan iPhone 12 Pro Max almaya yönlendirecektir.

Amazon sitesi fiyata ek olarak cihazın birkaç resmi özelliğini de açığa çıkarıyor. Buna göre Mate 40 Pro’da; 50 megapiksel kamera, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolamaya yer verilecek. Ayrıca cihaz, daha öncede belirttiğimiz gibi  6.76 inç OLED ekran ile donatılacak. Son olarak bu telefon kutudan, Android 10 tabanlı EMUI 11 ile çıkacak. Ancak  yukarıda da belirttiğimiz gibi Google servisleri olmayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu