Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiYapay Zeka

Samsung Neon yapay insanını tanıttı! Allah’ım aklımıza mukayyet ol

Samsung’un dijital yapay zeka destekli insanları Samsung Neon projesi dahilinde karşımıza çıktı. Peki sistem nasıl çalışacak? İşte detaylar…

CES2020 Tüketici Elektroniği Fuarı başladı ve bizde size bu fuarda yaşanan birçok gelişmeyi aktarmak istiyoruz. Bir süredir farklı şirketler özellikle film yapım şirketleri yapay zekanın ürünü insanlar üzerinde çalışıyordu. Hatta film çekimleri sırasında ölen bazı oyuncular da bu teknoloji ile filmlerini bitirdi. Çin’de bir TV kanalı ana haberleri yapay zeka destekli bir kadına sunduruyordu. Bugün ise Samsung Neon isminde bir teknoloji ile karşılaştık ve bu teknoloji bizi bile şaşırttı.

Zira her ne kadar yapay zeka destekli dijital insanlar ekranlara çıksa da mimik ve ağız tarafında sorunlar yaşanıyordu. Oysaki aşağıda izleyeceğiniz videoda tüm insanlar dijital birer yapay zekanın ürünü.

Ortaya çıkan videolar ve görseller haricinde aslına bakarsanız pekte bir bilgi bulunmuyor. Samsung CES2020 etkinliği kapsamında bu teknolojiyi tanıttı ama bu konuda pekte bilgi sızmış değil. Bu dijital insanların cep telefonlarımıza gireceği ve hayatımızı kolaylaştıracağı da gelen bilgiler arasında.

Kendi yapay zeka destekli dijital insanınızı yaracak ve bunu her yerde kullanacaksınız. Telefonunuzda, yatak odanızda, duş alırken arabada kısacası hayatınızın her yerinde bu dijital insan size her zaman yardımcı olacak. Bu insanların porno sektöründe de kullanılmaya başlanacağını hayal etmek ek güç olmasa gerek. Önümüzdeki dönemde daha fazla asosyallik ve daha fazla içine kapanık insanlar göreceğiz diye düşünüyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu