AndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung’dan Fan Edition Yeni Bir Cihaz Geliyor!

Akıllı telefonlarına güncellemeler yayınlamaya devam eden şirketin sıradaki tabletleri olan Samsung Galaxy Tab S7 FE ve 5G onaylandı.

Akıllı telefon pazarının lideri olan Samsung akıllı telefonları kadar tabletleri ile de konuşuluyor. Apple iPad’lere rakip olan Galaxy Tab serisi her yıl daha gelişmiş özellikler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu yıl da bütçe dostu tabletlerini de piyasaya sürecek olan şirket adından epey söz ettirmeye hazırlanıyor. Hindistan lansmanlarını korona virüsü nedeniyle erteleyen şirket Android 11 güncellemeleri dağıtırken şirketin yeni tablet modellerinden iki tanesi daha Google Play Console üzerinde göründü. Yeni tablet modelleri bu durum neticesinde bir nevi onaylanmış oldu. Samsung Galaxy Tab S7 FE ve 5G yakında piyasada olacak.

Yepyeni ürünleri ile adından söz ettirmeye hazırlanan Güney Koreli şirket yine dikkat çekiyor. Telefonlardan sonra tabletler ile de yüksek performans vadedecek olan şirket, bütçe dostu iki tablet modelini de önümüzdeki aylar içerisinde karşımıza çıkaracak.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab S7 FE Ve 5G Google Play Console Üzerinde Onaylandı

Merakla beklenen tablet serisi hakkında bugün yepyeni bilgiler geldi. Google Play Console üzerinde görünen tablet modelleri SM-T737 ve SM-763B model numaraları ile listelendi. Ekran etrafında daha kalın çerçevelere sahip olan tabletler, 1600×2560 çözünürlüğe ve 340 ekran yoğunluğuna sahip. S Pen desteğini de kullanıcılara sunacak olan şirket, S7 FE üzerinde Snapdragon 750G SoC  yer verecek. Tablet Adreno 619 GPU ve 4GB RAM desteğine sahip olacak. Android 11 işletim sistemi ile çalışan tablette tasarım da hoş olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu