Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Mate Xs yerine hangi arabalar alınır?

30 bin TL’ye satışa sunulan ve kısa süre içinde de stokları tüketilen Huawei Mate Xs yerine hangi arabalar alınabilir? İşte alternatif araçlar…

Huawei‘nin yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Huawei Mate Xs Türkiye pazarında rekor bir fiyatla satışa sunuldu. Telefonun tek esprisi ise dışa doğru katlanan bir tablet olması. Biz bu tasarımı ilk günde; bu günde kesinlikle doğru bulmuyoruz ve göreceksiniz 2020 yılı içinde Huawei bu tasarımda vazgeçecek.

30 bin TL ülkemizde birçok kişi için çok büyük bir para. Bir asgari maaş alan kişinin 13 aylık çalışmasının karşılığı olan bu telefon yerine araba almak istesek ne alabiliriz? Gelin biraz bakalım.

Renault

2000 model Megane ve 2008 model Clio Symbol alabiliyorsunuz.

Peugeot

Zamanında bizim de kullandığımız performans canavarı 206 GT Ve 406

FIAT

Albea mı? Neden olmasın?

Ford

Alırsın Ford, olursun Lord diyenlerdenseniz Huawei’nin yeni nesil katlanabilir telefonu Mate Xs yerine bu Fiesta’yı da alabilirler

Takdir edersiniz ki bizimkisi biraz mübalağ. Zira Mate Xs gibi bir telefona 30 bin TL para verecek olan bir kişinin bu aracı da oldukça lükstür diye düşünüyoruz. Bu fiyata araba almak mümkün ve ülkemizdeki birçok kişinin de bu araçlar hayalleri olabilir. Dünya yeni bir düzene ve yeni bir yere doğru gidiyor.

Her yıl yükselen fiyatları gördük; ve yine göreceksiniz ki fiyatlar her yıl daha da düşecek. Zira Koronavirüs bittiğinde birçok kişinin ekonomisi yerle bir olacak. İlk COVID-19 vakıası üzerinden bugün bir ay geçti ve şu anda birçok iş yeri önümüzdeki ay tüm işçilerini çıkarmayı düşünüyor…

Huawei Mate XS teknik özellikler

Telefonda 8 inç büyüklüğünde 2480 x 2200 çözünülürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Gücünü 5G modem destekli Kirin 990 yonga setinden alan telefonda 8 GB RAM ve 512 GB dahili depolama birimi bulunuyor. 55W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli batarya ile gelen telefon kamera kurulumunda dörtlü sistemi tercih ediyor.

Telefonda 40 megapiksel F1.8 geniş açı + 8 megapiksel F2.4 OIS telefoto + 16 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + ToF kameraları yer alıyor. ISO 204.800’e kadar çıkabilen bu kamera 3 kat optik yakınlaştırma ve 30 kat dijital yakınlaştırma yapabiliyor. Huawei’nin bu modelde yapısından dolayı Selfie kameraya yer vermediğini belirtelim.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu