Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Mix Flip Uygun Fiyatlı Bir Katlanabilir Telefon Olacak

Katlanabilir telefon piyasasını karıştıracak Xiaomi Mi Mix Flip geliyor. Xiaomi’nin patent başvurularındaki telefon bakın nasıl görünüyor.

Xiaomi bu yılın mart ayında ilk katlanabilir akıllı telefonu olan Mi Mix Fold modelini görücüye çıkardı. 1.540 $ başlangıç fiyatına sahip olan Mi Mix Fold, katlanabilir telefon segmentinin bir anda en uygun fiyatlı seçeneklerinden biri haline geldi. Görünüşe bakılırsa Xiaomi bu alandaki çeşitliliğini artırmak istiyor. Kısa süre önce patent başvurularına yansıyan Xiaomi Mi Mix Flip şirketin ürün yol haritasında yer alan bir diğer katlanabilir telefon olacak.

LetsGo Digital tarafından yayınlanan görüntüler, Mi Mix Flip’in genel anlamda Samsung Galaxy Z Flip modeline benzediğini gösteriyor. Telefonun arkasında ikinci bir ekran ve yan yana yerleştirilen iki kamera göze çarpıyor. Buradaki küçük ekranda saat, bildirimler ve diğer bazı önemli bilgiler gösterilecek. Buraya yerleştirilen mini ekran aynı zamanda telefonu gün içerisinde gereksiz yere açıp kapatma zahmetinden de kurtaracak. Bu da haliyle telefonun pil kullanım süresine olumlu yansıyacak. Katlanabilir telefonun iç kısmı belirgin çerçevelere sahip ve yine burada ekran üzerine yerleştirilen çift ön kamera göze çarpıyor.

Yayınlanan görüntüler arasında ikinci bir ekranı olmayan ve kamera sensörleri merkezde bir daire içine yerleştiren bir başka telefon daha bulunuyor. Katlanabilir telefonlarda ikinci ekranın ne derece önemli olduğu ortada. Dolayısıyla bu patent başvurusuna dayanan modelin piyasaya sunulması daha uzak görünüyor.

Öte yandan Xiaomi, 2021’in ikinci yarısında Mi Mix Fold’un devam modelini duyuracak. Ekran altına gizlenen ön kamera ve yüksek tarama hızında ekran bu modeldeki en önemli gelişmeler olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu