Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokia

Nokia 7 ve Nokia 8 cephesinde yeni gelişmeler!

Nokia 7 ve Nokia 8 cephesinden yeni haberlerle karşınızdayız. HDM Global çatısı altında akıllı telefon dünyasına hızlı bir giriş yapan Nokia ilk olarak Nokia 6 modelini duyurdu. Mobil Dünya Kongresi’nde ise Nokia 3, Nokia 5 ve yeni Nokia 3310 modellerini duyuran şirket bu defa Nokia 7 ve Nokia 8 modellerini hazırlıyor.

Nokia 7 ve Nokia 8

Nokia 7 ve Nokia 8 özellikleri

Nokiapoweruser sitesi telefonlar cephesinden gelen ilk bilgileri okuyucularına duyurdu. Sitede yer alan habere göre telefonlara Qualcomm tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli Snapdragon 660 (Snapdragon 653’ün veliahtı) işlemcisi güç verecek. 14 nm üretim sürecine sahip olan işlemci 4 adet Cortex-A73 ve 4 adet Cortex-A53 işlemcisinden oluşuyor.

Mayıs ya da haziran ayında tanıtılması beklenen telefonlardan Nokia 8 daha büyük ve Quad HD çözünürlüklü ekrana sahip olacak. Nokia 7 modelinde ise Full HD çözünürlüklü bir ekran kullanılacak. Her iki telefon ayrıca Nokia 3/5/6 modellerine nazaran daha büyük bir kamera sensörü yer alacak. Ayrıca her iki telefonda parmak izi sensörü kullanılacak.

Sony Xperia XZs hediyesiyle birlikte ön siparişte!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu