Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerrealme

Realme 10 Pro Tasarımı ile Bir İlke İmza Atacak

Realme’nin yeni canavarı Realme 10 Pro hakkında bilgiler geldi. Tasarım konusunda bu telefon rakiplerine ders verecek.

Realme’den yakında orta-üst segmentte yer alacak olan telefon gelmesi bekleniyor. Realme 10 Pro olarak isimlendirilecek olan bu telefon hakkında yeni bilgiler geldi. Sızıntıları ile ünlü Digital Chat Station’a göre bu telefon sektördeki en dar çerçeveye sahip olan telefon olarak tarihe geçecek.

Güney Koreli şirketin amiral gemisi modeli Galaxy S22 Ultra ile de bir karşılaştırma da yayınladı. S22 Ultra’da çerçeve 2,6 mm genişliğe sahipken, Realme 10 Pro’da 2,3 mm olacak. Son zamanlarda Realme 10 ve 10 Pro, Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı tarafından sertifika aldığına dair bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilerin ortaya çıkması ile telefonun yakında tanıtılacağı da söyleniyor.

Realme 10 Pro

Realme’nin yeni canavarları MediaTek Helio G99 ve Dimensity 1080 yonga setleri ile gelecek. RAM tarafında muhtemelen 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçenekleri ile gelecek. 120 Hz tazeleme hızına sahip AMOLED panel ile gelmesi beklenen bu telefonlarda 50 Megapiksel çözünürlüğünde ana kamera da yer alacak.

Realme’nin fiyat açısından nasıl bir yol izleyeceği şimdilik bilinmiyor. İlk olarak Çin ve Hindistan pazarında satışa sunulacak olan bu iki telefonun 2023 yılında Avrupa pazarına açılması bekleniyor. Bakalım dünyada bir ilke imza atacak olan bu telefonlar satış rakamlarında nasıl bir yol izleyecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu