Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Kalp Atış Hızını Kameradan Ölçebilecek

Realme’nin Realme 9 Pro+ modelinde yer alacak olan kamera, kalp atış hızını doğru bir şekilde ölçebilecek. Realme de sağlığa önem verecek.

Realme, bu ay çıkacak olan Realme 9 Pro+ ve 9 Pro telefonlarla ilgili ayrıntıları yayınlamaya devam ediyor. Bugün Realme CEO’su Madhav Sheth, Realme 9 Pro+ 5G’nin bir kalp atış hızı sensörüne sahip olacağını belirten bir mesaj yayınladı.

Daha önce telefonun ekran içi parmak izi tarayıcı ile donatılacağı bildirilmişti. Kullanıcıların telefonlarında bir kalp atış hızı uygulaması açmaları gerekecek. Ardından, sonuç ekranda görünene kadar parmağınızı ekranda parmak izi sensörünün bulunduğu yere koyacaksınız. Geçmiş bölümü, daha önce elde edilen kalp atış hızı okumalarının kaydını tutacak. Büyük olasılıkla, bu özellik yalnızca Pro+ modelinde mevcut olabilir, ancak normal Pro modelinde mevcut olmayabilir.

9 Pro+ sızıntıları, Sony IMX766 görüntü sensörüne sahip olacağını ve şirketin optik görüntü sabitlemeyi destekleyen ilk akıllı telefonu olacağını ortaya koydu. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

9 Pro+ 5G, 90Hz yenileme hızına sahip 6.43 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde sAMOLED ekrana sahip olacak. Ayrıca telefon MediaTek Dimensity 920 yonga seti, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi ile olacak. Akıllı telefon, 65 W hızlı şarjlı 4500 mAh pil alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu