DonanımGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftTeknoloji

Microsoft Surface Pro 5 göründü!

Microsoft‘un kendi bilgisayarını yapma fikri uzun süredir şirketin hayaliydi ve bunu da en doğru biçimde Surface ile karşımıza çıkardı. 2013 yılında ilk nesil Surface tanıtımını gözyaşları içinde yapan Microsoft 23 Mayıs tarihinde Microsoft Surface Pro 5 ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bir önceki cümlede Surface tanıtımının gözyaşları içinde yapıldığını belirtmiştik. Bu konuda bilgisi olmayanlar için o lansmanın nasıl yağıldığı ile ilgili hemen bir video paylaşalım. Zira gerçekten bir şirketin düşebileceği en kötü duruma Microsoft ürün yöneticisi düşmüştü. İlk nesil Surface tanıtılırken sahnede yönetici tam bir şey göstermek isterken aşağıdaki durum ortaya çıkmıştı.

Microsoft Surface Pro 5 Tasarımı Nasıl Olacak

Microsoft, Surface Pro 4 ile çıtayı oldukça iyi bir noktaya koydu. Bugün ise karşımıza Microsoft Surface Pro 5 ile çıkmaya hazırlanıyor ve gelen bilgiler özellikle kalem teknolojisi tarafında yepyeni bir kullanıcı deneyimi sunacağını ortaya koyuyor.

Microsoft Surface Pro 5
Microsoft Surface Pro 5

Microsoft bu pazarda başarılı olmak istiyorsa; özellikle Apple MacBook Air tarafına bakması ve fiyatlandırmayı da buna göre yapması gerekiyor diye düşünüyoruz. Bakalım Microsoft yeni nesil bilgisayarı ile bizlere ne sunacak?

Apple kullanıcıları Android kullanıcılarına göre daha sadık!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu