Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

Huawei Mate 10 kablosuz şarj desteği sunuyor mu?

Huawei Mate 10 kablosuz şarj desteğine sahip mi? Son dönemin en çok konuşulan telefonlarından biri olan Mate 10 kasım ayı içerisinde raflardaki yerini alacak. Mate 9’da tamamı metalden oluşan bir kasa yapısı kullanan Huawei, Mate 10 serisi modellerde ise arka bölümde cam malzeme kullanmaya başladı. Bu gelişme “Mate 10 serisi telefonların kablosuz şarj desteği sunuyor mu?” sorusunu akılla getirdi.

Huawei Mate 10, Mate 10 Pro ve Mate 10 Porsche Design şık tasarımları, iddialı kamera özellikleri, yapay zeka tabanlı işlemcileri ve daha birçok gelişmiş donanıma sahip olsa da, kablosuz şarj desteği barındırmıyor.

Kablosuz şarj desteği Android ekosisteminde yıllardan beri kullanılan bir özellikken, Apple söz konusu özelliği ilk kez bu yıl iPhone 8 / 8 Plus ve iPhone X modellerinde kullanmaya başladı. Kablosuz şarj özelliği son yılların popüler donanımlarından ve her geçen gün kullanım alanını genişletiyor. Huawei’in 2017 model Mate 10 serisi modellerinde de yer alması önemli bir gelişme olacaktı. Son olarak Huawei Mate 10 serisi telefonların tümünde süper hızlı şarj özelliğine sahip 4.000 mAh büyüklüğünde pil yer alıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu