Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro İki Yeni Sağlık Özelliğine Kavuştu

Huawei yayınladığı son HarmonyOS güncellemesiyle birlikte Huawei Watch 3 serisine iki yeni tıbbi özellik dahil ediyor.

Huawei, Watch 3 ve Watch 3 Pro akıllı saatleri için yeni bir HarmonyOS ürün yazılımı güncellemesi yayınladı. Güncelleme, özellikle ekstrem spor yapan ve sağlığına önem veren tüm kullanıcılar için faydalı olacak iki önemli gelişme içeriyor.

HarmonyOS 3.0.0.366, gelişmiş ses tanıma ve iyileştirilmiş sistem kararlılığı dahil olmak üzere akıllı saat performansını optimize etmek için birçok sistem düzeltmesi içeriryor. güncelleme ayrıca irtifa hastalığına yakalanma riskini ve akciğer enfeksiyonu izleme işlevlerini sunuyor.

Huawei Watch 3 Serisi Yeni Tubbi Özelliklere Kavuşuyor

İrtifa (dağ) hastalığı, yüksek irtifada oksijen eksikliği nedeniyle ortaya çıkmakta ve bu da ölüme kadar varan olumsuz sonuçlara yol açabilmektedir. Huawei’ye göre saat, kandaki oksijen seviyesini aktif olarak izleyerek yüksekte oksijen azalma riskini belirliyor.

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro ayrıca akciğer enfeksiyonu belirtilerini tanıyabilecek. Bunu yapmak için vücut ısısını, solunum hızını ve öksürük seslerini değerlendiriyor.  Güncelleme ilk etapta akıllı saatlerin Çin versiyonları için yayınlandı ve çok yakında küresel modelleri kapsayacaktır.

Öte yandan Huawei geçtiğimiz gün itibariyle Watch 4 serisi akıllı saatleri Türkiye pazarına getirdi. Üç versiyon şeklinde giriş yapan akıllı saatlerin fiyatları ve ön siparişe özel hediyeleri şu şekilde:

Huawei Watch 4: 13.449 TL
Huawei Watch 4 Pro: 15.499 TL
Huawei Watch 4 Pro titanyum: 18.499 TL

Akıllı saatler için ön sipariş verenlere 500 TL indirim kuponu verilecek. Ayrıca akıllı saatlerden birini satın alanlar FreeBuds 5i kablosuz kulaklığa ücretsiz sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu