Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCO

Ucuz Telefon Arayanlar Dikkat! POCO M4 Pro Geliyor

Xiaomi, POCO markasıyla uygun fiyatlı telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Gelen bilgilere bakılırsa POCO M4 Pro modeli yolda. İşte ilk bilgiler.

POCO’nun yıl duyurduğu bütçe dostu akıllı telefonlardan M3 ve M3 Pro hem tasarım hem de teknik detaylarıyla kullanıcıları fazlasıyla memnun etti. Fiyat hakkında zaten konuşmaya gerek yok, daha önceki POCO telefonlar gibi rakiplerine kıyasla daha düşük seviyelerden satılmaktalar. POCO şimdi M serisine yeni bir model dahil etmeye hazırlanıyor. POCO M4 Pro ismini alacak telefon ilk olarak Türkiye’de IMEİ veri tabanında ortaya çıktı. Telefonun şimdi diğer sertifika belgelerinde de karşımıza çıkmaya başladı.

M4 Pro, 21091116AG model numarasıyla Çin’de 3C sertifikasından geçti. Burada yer alan bilgilere göre telefon 33 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor. Burada sevindirici olan gelişme telefonun öncül modeli olan POCO  M3 Pro’ya göre (18 watt) göre şarj hızının önemli ölçüde artırılması görünüyor.

Sertifika sürecinin başlaması POCO’nun bu telefon için kullanıcıları çok fazla bekletmeyeceği anlamına geliyor. Telefona dair daha fazla detay önümüzdeki günlerde ortaya çıkacaktır.

POCO M3 Pro 5G modelinde MediaTek Dimensity 700 işlemcisini kullanan markanın M4 Pro’daki tercihi büyük olasılıkla Dimensity 710 olacaktır. 5.000 mAh büyüklüğünde pil ve stereo hoparlör telefonda beklediğimiz diğer iki özellik. Yine arka kamerada da önemli bir gelişme sağlanıp buraya geniş açılı bir sensör atanabilir. Ayrıca M4 Pro’da daha yüksek çözünürlüklü bir ön kamera bekleniyor. Genç kullanıcıları hedefleyecek telefon hakkında gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu