Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi Note 14 Pro Hakkında İlk Detaylar Geldi

Xiaomi'nin bir sonraki Redmi serisinin üyeleri hakkında bilgiler geldi. Bilgi direkt olarak Redmi Note 14 Pro hakkında.

Xiaomi, Redmi Note akıllı telefon serisini her yıl yeniliyor. Eylül 2023’te Redmi Note 13 telefonlarının piyasaya sürülmesinin ardından şirketin halefi Redmi Note 14 serisi üzerinde çalışmaya başlaması şaşırtıcı değil. Serinin en üst üyelerinden biri olan Redmi Note 14 Pro hakkında ise ilk bilgiler geldi bile.

Artık bu yaklaşan akıllı telefonlarla ilgili bazı erken ayrıntılara sahibiz. Çinli bir sosyal medya platformu olan Weibo’daki kaynak Digital Chat Station tarafından yapılan bir sızıntıya göre, Redmi Note 14 serisinin odak noktası kamera yetenekleri ve şık bir tasarım olabilir.

Digital Chat Station, serideki bir telefonun yüksek yenileme hızına sahip, yüksek çözünürlüklü 1,5K AMOLED ekrana sahip olacağını öne sürüyor. Ve ticari olarak Snapdragon 7s Gen 3 olarak bilinen Qualcomm SM7635 çipinden güç alacak.

Her ne kadar tahminci cihaza açıkça bir isim vermemiş olsa da teknik özelliklere göre cihazın Snapdragon 7s Gen 2 destekli Redmi Note 13 Pro’nun halefi olacak Redmi Note 14 Pro olabileceği belirtiliyor. Sızıntı aynı zamanda muhtemelen 5000mAh veya daha yüksek kapasiteye sahip, uzun ömürlü bir bataryaya da işaret ediyor.

Resmi lansman tarihi belirsizliğini korurken, Xiaomi’nin geçmiş sürüm stratejileri göz önüne alındığında, Redmi Note 14 Pro ve serideki başka bir modelin 2024 sonbaharında Çin lansmanı yapılabilir. Küresel pazarların bu cihazlar için 2025’in başlarına kadar beklemesi gerekebilir.

Bunun sadece bir sızıntı olduğunu ve Xiaomi’nin Redmi Note 14 serisiyle ilgili herhangi bir ayrıntıyı doğrulamadığını unutmamak gerekiyor. Yaklaşan akıllı telefonların daha net bir resmini elde etmek için resmi duyuruları veya daha fazla sızıntıyı beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
6
+1
5
+1
7
+1
10
+1
9
+1
2
+1
20

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu