Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Fiyatı Netleşiyor! Bu Defa Haberler İyi

iPhone 14 fiyatı hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Yeni bir rapora göre Apple seride fiyatları artırmayabilir. İşte son gelişmeler…

iPhone 14 serisinin fiyatı hakkında uzun süreden beri gelişmeler yaşanmakta. Kaynakların büyük bölümü donanım tarafındaki gelişmeler ve artan maliyetleri göz önünde bulundurarak iPhone 14 serisinde fiyatların en az 100 dolar artacağı yönünde görüş bildiriyor.

iPhone 14 Fiyatı İle Sevindirebilir

Yeni bir raporda iPhone 14’ün iPhone 13 ile aynı yani 799 $ başlangıç fiyatıyla satılabileceğini gösteriyor. Güney Kore’de güvenilir bir blog tarafından aktarılan bilgiye göre akıllı telefon dünyasındaki durgunluk ve talebin düşük olması nedeniyle iPhone 14’ün fiyatı iPhone 13 ile aynı tutulacak. Apple böylece satışları daha da artırmayı hedefliyor. Apple’ın üst yönetimi tarafından alınan fiyat kararına kaynak olarak büyük bir ABD finans kuruluşu gösteriliyor.

Serisinin diğer modellerinde fiyatların nasıl olacağı ise merak konusu. Pek çok kullanıcı özellikle iPhone 14 Max (ya da Plus) modelinin fiyatının merak ediyor. Mini modelin yerini alacak bu telefon 6.7 inç büyüklüğünde çentikli bir ekrana sahip olacak. Telefonun fiyatı muhtemelen iPhone 14’ün üzerinde olacak.

iPhone 14 serisinde Pro modellerde ciddi donanım yükseltmeleri olacak. Ekranlar çentikten kurtulacak ve 48 megapiksel ana kameraya geçiş olacak. Yeni nesil Apple A16 Bionic işlemci de sadece Pro modellere özgü olacak. Tüm bu gelişmeler ışığında Pro versiyonlarda 100 dolarlık fiyat artışı hala ihtimal dahilinde görünüyor.

iPhone 14 Serisi Daha Hızlı Şarj Olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu