Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Casper VIA F3 Pil Testi! İyisin, hatta çok iyisin Casper

Son dönemde Casper orta segment telefon pazarında oldukça iyi bir yere geldi. Bugün de merakla beklediğiniz Casper VIA F3 Pil testi ile sizlerleyiz…

Akıllı telefonların en önemli alım kriterlerinden birisi pil performansları. Biz de teknoburada.net olarak telefonların pillerini detaylı olarak test ediyoruz. Yaptığımız test ölçülebilen ve tekrarlanabilen bir test. Zira tüm telefonlara aynı kullanım senaryosunu uyguluyoruz. Bugün de test masamıza Casper VIA F3 Pil performansı ile konuk oluyor. 4.000 mAh gücündeki Casper VIA F3 Helio P22 yonga seti ile bize ne sunacak? 6,26 inç boyutunda 1560x720p HD+ çözünürlük sunan Casper‘ın yeni nesil orta segment telefonu açıkçasını söylemek gerekirse son dönemdeki en iyi performanslardan birini ortaya koydu.

Büyük bir değişim yaşayan Casper’ın son dönemde oldukça iyi işler ortaya koyduğunu görüyoruz. Özellikle ekran ve kamera tarafında oldukça beğendiğimiz VIA F3‘ü sadece fiyat tarafında eleştiriyoruz. 2.199 TL‘den satışa sunulan telefonun bugün farklı sitelerde 2.099 TL‘ye düştüğünü görüyoruz. Fiyat biraz daha geri gelmeli diye düşünüyoruz.

Bu arada videoya geçmeden önce şunu da belirtelim. Yaptığımız çekimi profesyonel kameramız ile değil Casper VIA F3 ile yaptık. Bununla birlikte çekim yaparken harici bir mikrofon da kullanmadık. Bu sayede telefonun video çekim özelliğini de test etmiş olacaksınız.

Şimdi dilerseniz lafı uzatmadan hazırladığımız video incelemeyi birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu