Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Z Flip 2 geliyor! Her şeyi daha iyi olacak!

Samsung’un yakında tanıtacağı Galaxy Z Flip 2 modeli hakkında ilk bilgiler geldi. Samsung, bu modeli amiral gemisi bile yapabilir.

Samsung katlanabilir telefon işini çok sevdi. Güney Koreli firma Galaxy Fold ile başlattığı furyaya 1.499 dolarlık Galaxy Z Flip 2 modelini dahil etmişti. Uygun fiyatlı katlanabilir telefonları ile beğeni toplayan firma şimdi de Galaxy Z Flip 2 üzerinde çalışmalarına start verdi. 2021’in ilk çeyreğinde tanıtılması beklenen bu telefonun nasıl olacağına dair ilk bilgiler ise şimdiden gelmeye başladı.

Bildiğiniz gibi Z Flip’in ilk modelinin dış tarafında 1.1 inç’lik bir ekran bulunuyor. Bu ekran yeni modelde 2.5 inçe kadar çıkacak gibi görünüyor. Daha iyi batarya ile dolu dolu deneyim sunacak olan telefon ekran konusunda da iyileştirmeler ile gelecek. Şimdilik ekran boyutu belli olmayan telefonda 120 Hz tazelemli AMOLED panele sahip olacağı söyleniyor.

Galaxy Z Flip 2

Tasarım konusunda daha sağlam menteşe kullanacak olan Samsung, işlemci tarafında da iyileştirmeler yapacak. Muhtemelen fiyatı uygun tutmak adına bu modelde Exynos 990 veya Snapdragon 865 yonga setine yer verilecek. RAM tarafında ise 8 GB RAM ile gelecek olan telefonun fiyatı ise henüz bilinmiyor.

2021’in başında tanıtılıp satışa sunulması beklenen telefonun Türkiye pazarına da geleceğini düşünüyoruz. Muhtemelen ülkemizde bu model 15.000 TL civarında satışa sunulacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu