Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Civi Göründü! Yeni Bir Değişim mi? Yoksa…

Xiaomi Civi serisi yeni bir telefon geliyor. Peki nedir bu Civi serisi? Yeni bir marka değişimi ya da farklı bir isimlendirme mi?

Xiaomi’nin 2021 yılı biterken birkaç akıllı telefon duyurusu daha yapacağı tahmin ediliyordu. Fakat bu telefonların yeni bir seri altında piyasaya sürülecek olması herkeste şaşkınlık yarattı.  Markanın son dönem paylaşımlarına göre Xiaomi Civi serisi geliyor. Çin’de tanıtılacak akıllı telefon ya da telefonların akıbeti yavaş yavaş netleşiyor diyebiliriz.

Takvimler 27 Eylül tarihini gösterdiğinde Civi’nin duyurusu gerçekleşecek. Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da yayınlanan bazı fotoğrafların Civi serisine ait olduğu öne sürüldü. Görüntülerin çözünürlük seviyesi düşük, fakat görüntülere yansıyan telefonu tahmin etmek zor olmasa gerek.

Xiaomi’nin yakın zamanda duyurusunu gerçekleştirdiği Xiaomi 11T serisi görünüşe bakılırsa Çin’de Civi isimlendirmesi altında satılacak. Tabii bu şimdilik güçlü bir iddia. Merak edilen Xiaomi 11T serisi Çin’e ayak basarken özellikle donanım tarafında ne gibi farklılıklar sunacağı.

Öte yandan Xiaomi telefonun perakende satış kutusunu bir paylaşımda bize gösterdi. Kutunun ebatları içerisinde bir şarj cihazı olmayacağını onaylıyor. Hatırlatmak gerekirse Xiaomi 11T 67 watt, Xiaomi 11T Pro ise 120 watt hızlı şarj desteğiyle geliyor.

Öte yandan Xiaomi 11T serisi yavaş yavaş piyasaya sürülmek üzere. Xiaomi’nin amiral gemisi katili lakaplı telefonları Türkiye pazarına da giriş yapacak. Fakat kesin tarih hakkında henüz bir açıklama yok.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu