Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNothingTeknoloji

Nothing Phone Ekran Özellikleri ile Karşımızda

Android dünyasının merakla beklediği Nothing Phone hakkında her geçen gün bilgi geliyor. Bugün ise telefonun ekranı hakkında bilgiler geldi.

Android dünyasına çok yakında yeni bir oyuncu dahil olacak. Tasarımsal açıdan benzersiz bir deneyim sunması beklenen Nothing Phone hakkında her geçen gün yeni bilgi gelmeye devam ediyor. Arka bölümü şeffaf olmasına kesin gözüyle bakılan telefonun bugün ise ekranı hakkında bilgiler geldi.

Kaynaklara göre telefonda 6.55 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120 Hz tazelemli OLED ekran yer alacak. Oldukça ince bir çerçeveye sahip olacak olan telefonda ise Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 7 Gen 1 yer alabilir. Yani bu telefon maalesef ki beklendiği gibi amiral gemisi modeli olmayabilir. Kamera tarafında da muhtemelen iki kamera kurulumu ile gelecek olan telefon orta segmentte kendine şans bulmaya çalışacak.

Arayüzü ile akıcı bir Android deneyimi sunması beklenen telefon belli başlı Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak. Türkiye pazarını pas geçecek olan bu farklı tasarımlı telefonun Temmuz ayında tanıtılması bekleniyor. Android dünyasına adım atacak olan Nothing, bu modeli ile beklediği başarıyı yakalayabilirse muhtemelen önümüzdeki yıl karşımıza yeni amiral gemisi modeli ile çıkacaktır.

Nothing Phone
Nothing Phone’s tasarım çizimleri
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu