Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriNothingTeknoloji

Nothing Phone (2)'nin Yeni Sızıntıları Sürprizlerle Dolu!

Nothing Phone (2) cephesinden son sızıntıları aktarıyoruz. Elimizde sızıntı görselleri bulunan Nothing Phone (2)’nin birçok özelliği ortaya çıktı.

Şirketin bir sonraki cihazının Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine sahip olacağının açıkladığı MWC 2023’ten bu yana Nothing Phone (2) ile ilgili pek bir gelişme yok. Nothing Phone (2)’nin birinci sınıf bir cihaz olacağını zaten biliyoruz ve bu yazın ilk ayı içinde gelmesini bekliyoruz.

Bu arada, yaklaşmakta olan telefon için oldukça eksiksiz gibi gözüken bir sızıntı teknik özellikler listesine sahibiz. Telefonun arka panelinin yakın tarihli bir sızıntı görseline dayanan yeni bir çizimi de mevcut.

İkinci nesil Nothing Phone, görünüşe bakılırsa daha önce bahsedilen Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini 8 GB veya 12 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB veya 256 GB UFS 3.1 depolama ile eşleştirecek. Ekranının FullHD+ çözünürlük, 120Hz ekran tazeleme hızı ve ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip 6,55 inç AMOLED panel olması bekleniyor. Potansiyel özelliklerin listesi, diğer iki kameranın yanı sıra OIS’li 50 MP’lik bir ana kamera da içeriyor. Bu muhtemelen bir tür ultra geniş veya yardımcı kamera olacak.

Telefon görünüşe bakılırsa stereo hoparlörlere ve NFC’ye sahip olacak. Telefonun hızlı şarj ve kablosuz şarj özellikli 5.000 mAh büyük bir bataryaya sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca Android 13 ve NothingOS 1.5 ile gelecek. Tüm bunlar, arkası ve önü cam, alüminyum çerçeveli birinci sınıf bir kasaya sığdırılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu