Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung, Galaxy Watch Serisinde Tasarımı Değiştiriyor

Yeni bir rapora göre Samsung Galaxy Watch serisinde kare tasarıma geri dönüyor. Hatırlayalım ilk nesil saatlerde kare tasarım kullanıldı.

Samsung‘un ilk akıllı saatini piyasaya sürmesinin üzerinden on yıl geçti.  Kimi meraklılar Samsung Galaxy Gear’ın ilk kez piyasaya sürüldüğü 2013 yılından bu yana akıllı saat pazarındaki yolculuğunu takip ediyor. Bu model dönemin diğer akıllı saatlerine benzer şekilde 1,6 inç büyüklüğünde kare şeklinde Super AMOLED ekrana sahipti. Yakın zamanda Samsung akıllı saatlere alıştıysanız, yalnızca Galaxy Watch ile eşanlamlı hale gelen dairesel tasarımı biliyor olmalısınız. Yuvarlak tasarıma sahip akıllı saatler çok fazla benimsenmiş olsa da, Samsung Galaxy Watch serisinde kasedi yeniden başa sarmak istiyor.

Samsung, Galaxy Watch Serisinde Kare Tasarımı Düşünüyor

Samsung’a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesine göre marka akıllı saatlerinde kare tasarımı geri getirmek istiyor. Yeni modellerin, Galaxy Gear, Gear 2 ve Gear Live gibi önceki modellere benzer olması bekleniyor. Bu modeller on yılı aşkın bir süre önce piyasaya sürüldü ve o zamandan beri Samsung’un dairesel akıllı saatlerinin gölgesinde kaldı.

Gear S2, dairesel tasarıma ve fiziksel olarak dönen çerçeveye sahip ilk Samsung akıllı saatiydi. Samsung, o zamandan beri bu tasarım diline sadık kaldı ve mevcut nesil Galaxy Watch 6 modelleri de aynı dairesel tasarıma sahip.

Kare tasarıma geri dönüş bu değişikliğin yakında çıkacak Galaxy Watch 7 serisiyle daha erken mi yapılacağı, yoksa Samsung’un bu kadar büyük bir tasarım değişikliği yapmadan önce bir yıl daha mı bekleyeceği şu anda kesin olarak bilinmiyor.

Siteye göre eski tasarım diline dönüş, şirket içinde heyecanla değerlendiriliyor ve geçişin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Şirket, Galaxy Watch serisinin dairesel tasarımını bu kadar benimsemişken, kullancıları yeniden kare tasarıma ikna etmesini görmek ilginç olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu