Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi K50 Serisi Yolda! Yavaş Ol Xiaomi

Redmi K40 serisinin tanıtımı üzerinden daha alı ay geçmeden Redmi K50 dillendirilmeye başlandı. Hem de resmi ağızlardan. İşte detaylar…

Xiaomi, şubat ayında ülkesi Çin’de gerçekleştirdiği kapsamlı bir etkinlikle Redmi K40 serisini görücüye çıkardı. Seride önce üç model yer alırken daha sonra bunlara Redmi K40 oyun telefonu da dahil edildi. Redmi K40, ülkemize POCO F3 ismiyle giriş yaptı üstelik satışa sunulmasının üzerinden daha bir ay anca geçti. Şimdi ise Redmi K50 sesleri yükselmeye başladı. Üstelik ilk bilgilendirme şirketin başkanı olan Lu Weibing’den geldi.

Redmi K50 Serisi Muhtemelen Eylülde Tanıtılacak

Redmi’nin başkanının K50’den bahsetmeye başlaması telefon serisinin önümüzdeki iki üç ay içerisinde tanıtılacağı anlamına geliyor. Muhtemelen ağustos ya da eylül ayı içerisinde K50 serisi telefonların tanıtımları gerçekleşecek.

Kıdemli yönetici resmi Weibo hesabından kullanıcılara K50’den neler beklediklerini yöneltti. Telefon serisinde işlemci özelliklerinin değişmesi pek olası görünmüyor. Redmi K40 Snapdragon 870 ve Redmi K40 Pro / Pro Plus zaten Snapdragon 888 işlemcilerinden güç alıyor.

K50 serisinde asıl gelişmenin kamera biriminde yaşanması bekleniyor. 108 megapiksel çözünürlüklü ana kamera serideki tüm modellerde yer alabilir. Buna ek K50 serisinde daha hızlı bir şarj gücü görmeyi umuyoruz. Yakın zamanda Çin’de tanıtılan Redmi Note 10 Pro 5G modeline 67 watt gücünde bir adaptör eşlik etti. Bir benzeri K50 serisinde gerçekleşebilir.

İlk olarak Çin pazarına yönelik olacak K50 serisi muhtemelen yılın son çeyreğinde POCO markası altında küresel pazara açılacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu