Akıllı TelefonAsusGenelTeknoloji

Asus Zenfone Live satışa sunuldu! İşte telefonun fiyatı

Asus geçtiğimiz haftalarda duyurduğu Zenfone Live akıllı telefonu satışa sundu. Asus Zenfone Live modelinin fiyatına geçmeden önce dilerseniz teknik özelliklere hızlıca göz atalım. Telefonda 5 inç büyüklüğünde 2.5D kavisli camla kaplı HD çözünürlüklü ekran yer alıyor. Dört çekirdekli Snapdragon 410 işlemcisinden güç alan giriş seviyesi telefona 2 GB RAM ve artırılabilir 16 GB / 32 GB dahili depolama eşlik ediyor.

Asus Zenfone Live ön kamerasıyla dikkat çekiyor

Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapan Zenfone Live ön kamerasıyla dikkat çeken bir telefonda. 5 megapiksel çözünürlüklü ön kamera f/2.0 diyafram, 82 derece görüş açısı ve 1.4μm piksel boyutuna sahip. BeautyLive uygulaması aracılığıyla zahmetsizce üçüncü taraf sosyal ağlarda canlı yayın yapılmasını sağlayan kameraya, arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırmak ve ses alımını artırma noktasında çift MEMS mikrofon eşlik ediyor.

Asus Zenfone Live
Asus Zenfone Live

Telefonda ayrıca Güzelleştirme adlı bir uygulama yer alıyor. Bu kamera selfie çekimlerinde kullanıcıya cilt rengi, gözlerin boyutu, hatta cilt lekelerini giderme gibi birçok yüz düzenleme özelliği sunuyor.

13 megapiksel arka kamera ve 2.650 mAh büyüklüğünde pil telefonda öne çıkan diğer özellikleri. Zenfone Live halihazırda Avrupa’da siyah, altın ve Roze altın renk seçenekleriyle 170 euro fiyattan satışa sunuldu. Telefonun ülkemize ne zaman giriş yapacağı henüz belli değil.

Snapdragon 845, ARM’ın yeni nesil çekirdek mimarisini kullanacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu