Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Xiaomi Mi 7 hakkında yeni bilgiler geldi!

2017’nin son çeyreğine giriyoruz. Yılın tamamlanmasına kısa bir süre kala artık birkaç üst segment telefonun tanıtılacağını söyleyebiliriz. Yakın zamanda Huawei ve Google  (Mate ve Pixel modeller) cephesinden yeni telefon tanıtımları göreceğiz. Yeni yılın ilk çeyreğinde ise yeni teknolojilerle donatılmış telefon tanıtımları ardı ardına gelecek. Söz konusu telefonlardan biri de Xiaomi Mi 7 olacak. Çin’den gelen son haberler Xiaomi Mi 7 hakkında önemli bilgiler içeriyor.

Xiaomi Mi 7 hakkında son bilgiler

Bir endüstri yetkilisi ülkenin bir numaralı sosyal medya platformu Weibo’da telefon hakkında yeni detaylar aktardı. Yetkiliye göre Xiaomi ve Qualcomm telefona güç verecek Snapdragon 845 işlemcisi için optimize etme çalışmalarını sürdürüyor. Yeni nesil işlemciyi en verimli ve performanslı hale getirme çalışmaları sürerken, Mi 7 için ilk testlerin kasım ayında başlaması planlanıyor. Nihai testler ise Şubat 2018’de gerçekleşecek.

Yine aynı yetkiliye göre Xiaomi Mi 7 modelinde Samsung üretimi 6 inç büyüklüğünde 18:9 formatında OLED ekran yer alacak. Parmak izi sensörünün ekrana gömülü ya da arkada olup olmayacağı noktasında bir bilgi şu an için yok. Mi 6’da olduğu gibi cam ve metal kasadan oluşacak Mi 7 aynı zamanda şirketin kablosuz şarj teknolojisini destekleyen ilk telefonu olacak. Son Olarak Mi 7’nin 6 GB RAM’e sahip modelinin 450 $’dan satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu