Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiXiaomi

Redmi K60 Ultra Karşınızda! Ya da Xiaomi 13T Pro mu Demeliyiz?

Redmi K60 Ultra modelinin yüksek kalitede görselleri sızdırıldı. Bu telefonun küresel çapta Xiaomi 13T Pro ismini alması bekleniyor.

Çok yakında çıkış yapacak Redmi K60 Ultra modeline ilişkin sızıntılar gelmeye devam ediyor.  Geçen haftaki bir raporda akıllı telefonun RAM, depolama ve renk seçenekleri ortaya çıkarıldı. Şimdi ise telefonu en net şekilde bizlere gösteren bazı görüntüler yayınlandı.

Akıllı telefonun arka tasarımı, iki büyük dairesel kamera, daha küçük bir dairesel kamera ve hap şeklinde çift tonlu bir LED flaş içeren kare şeklinde bir kamera modülü taşıyor. Sol tarafta hemen altta konumlanan Redmi markası, zarif bir şekilde dikey bir şekilde sunuluyor. Ön tarafa baktığımızda, kamera ekran üzerinde merkeze konumlandırılıyor. Telefonun ekran çerçeveleri de oldukça ince görünüyor.

Daha önceki raporlara göre Redmi K60 Ultra’da 1.5K çözünürlüğe ve 144 Hz’lik yüksek yenileme hızına sahip 6.7 inç büyüklüğünde OLED ekran yer alacak. Kutudan Android 13 / MIUI 14 sürümüyle çıkacak olan telefonun işlemci biriminde şu an için AnTuTu şampiyonu olan Dimensity 9200+ yer alacak.

Üst segmenti hedefleyen K60 Ultra modeli 12 GB LPDDR5x RAM + 512 GB UFS 4.0 depolama ve 16 GB RAM + 1 TB depolama şeklinde iki bellek seçeneğiyle çıkış yapacak. Bataryaya gelince, telefonun 120W’da hızlı şarj desteği sunan 5.000mAh ila 5.500mAh arasında değişen büyük bir pile sahip olduğu bildiriliyor. Siyah ve camgöbeği renklerde çıkış yapacağı bildirilen Redmi K60 Ultra’nın küresel çapta Xiaomi 13T Pro ismini alması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu