Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

İki haftalık pil ömrü sunan Huawei Watch GT 2 Pro Türkiye’de satışa çıkıyor!!!

Huawei’nin geçtiğimiz haftalarda geliştirici konferansında duyurduğu Huawei Watch GT 2 Pro akıllı saati, nihayet Türkiye’de satışa çıkıyor.

Huawei‘nin geçtiğimiz  haftalarda piyasaya sürdüğü Watch GT 2 Pro akıllı saati, kısa bir sürenin ardından nihayet kutsal topraklarımızda satışa çıkıyor. Watch GT 2 serisinin yeni üyesi olan bu saat; safir ve titanyum kullanılarak geliştirilen yeni tasarımı, gelişmiş spor takibi, profesyonel sağlık izleme, iki haftalık pil ömrü ve kablosuz şarjı gibi kayda değer özellikleri ile dikkatleri şimdiden üzerine çekmeye başladı.

Minimalist tasarımı ve sağlamlığıyla kullanıcıya hitap eden Watch GT 2 Pro, dış mekanda yapılan sporlarda bile kullanıcıya güven veriyor. Çizilmeye karşı dayanıklı olan safir cam kadranı ile, en sert alanlarda bile saatiniz en iyi direnci sergileyecektir.

Profesyonel sağlık takibi

Watch G2 Pro‘nun bizlere sunduğu en iyi özellik ise, hiç şüphesiz ”Profesyonel sağlık takibidir”.  TruSeen 4.0+ nabız izleme teknolojisi sayesinde,  gerçek zamanlı kalp atış hızı vb. gibi hareketlerinizi en doğru şekilde takip edebileceksiniz.

200’den fazla saat yüzü seçeneğiyle Watch GT  2 Pro, kullanıcılara birçok özelleştirme seçeneği sunuyor. Bir adım daha ileri giderek HUAWEI Share OneHop Watch Face fonksiyonu ile kullanıcıların fotoğraf galerilerinden görüntüleri aktarmak için HUAWEI WATCH GT 2 Pro’larını akıllı telefonlarına dokundurarak saat yüzünü gerçekten kişiselleştirmelerine olanak tanıyor. Kullanıcılar, dış mekanı keşfederken gelgit zamanlarını, takımyıldızı ve ayın evrelerini gösteren farklı saat yüzleri de seçebilirler.

Fiyatlandırma

Huawei’nin üstün özellikli bu akıllı saati,  2.299 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile, şu anda ön siparişe açıldı. Ön satış kampanyası dahilinde Watch GT 2 Pro’yu alan kullanıcılar, aynı zamanda 1 TL farkla Huawei araç şarj cihazı ve mini hoparlör, veya Huawei kablosuz şarj cihazına da sahip olabilecekler. Kullanıcılar, alışverişten sonra siteye yorum bıraktıkları takdirde ise, kazanacakları kupon ile 1 TL’ye Huawei Band 3e sahibi de olabiliyorlar. Ayrıca 150 TL ön ödeme yaptıklarında Watch GT 2 Pro’nun toplam fiyatı üzerinden 150 TL daha indirim kazanıyorlar ve toplam fiyat 2.149 TL’ye geliyor. Huawei Online Mağaza üzerinden sunulan bu avantajlı kampanyaya https://shop.huawei.com/tr/kampanya-yeni-watch-serisi.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu