Akıllı BileklikGiyilebilir TeknolojiGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Band 8 Pro Geliyor, İşte İlk Bilgiler

Xiaomi mevcut akıllı bilekliğinin daha gelişmiş versiyonunu duyurmaya hazırlanıyor. Xiaomi Band 8 Pro, 14 Ağustos’ta tanıtılacak.

Xiaomi, 14 Ağustos’taki etkinlikte adeta gövde gösterisi gerçekleştirecek. Tanıtım etkinliğine kısa bir süre kala görücüye çıkacak ürünler bir bir netleşiyor. Xiaomi’nin üçüncü nesil katlanabilir telefonu zaten onay aldı. Etkinlikte ayrıca Redmi K60 Ultra ve Xiaomi Pad 6 Max tablet tanıtılacak. Xiaomi şimdi bir ürünü daha onayladı. Xiaomi sadece 4 gün uzağımızda olan etkinliğinde Xiaomi Band 8 Pro adlı akıllı bileklik modeli de tanıtılacak.

Yeni bilekliğin özellikleri hakkında herhangi bir ayrıntı yok, ancak teaser cihazın nasıl bir görünüme sahip olacağını onaylıyor. Görüntüye bakılırsa Mi Band 8 Pro, selefine göre daha büyük bir ekrana sahip olacak ve ekran çerçevesi daha ince olacak.

Mi Band 8 Pro ayrıc aönceki modelde olduğu gibi ekran sürekli açık özelliğine, NFC,GPS ve geliştirilmiş kalp atış hızı ve SpO2 sensörüne sahip olacaktır. Mi Band 7 Pro’nun kullanım süresi 12 güne ulaşırken, yeni modelde bu sürenin daha da uzatılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu