Güncel Teknoloji HaberleriGündemKonsol OyunlarıMobirollerOyun HaberleriOyun KonsoluPC Oyunları

En İyi Grafiğe Sahip Oyunlar Açıklandı!

Digital Foundry ekibi 2022 yılına damgasını vuran en iyi grafiğe sahip oyunlar ile karşımıza çıktı. Listenin zirvesindeki isim şaşırtıyor.

Oyunlarının teknik durumunu ve grafiklerini değerlendirme konusunda uzmanlaşmış tanınmış Eurogamer’ın bir bölümü olan Digital Foundry, 2022’de en iyi grafiklerle oyun projelerinin bir derecelendirmesini yayınladı. En iyi grafiğe sahip oyunlar ile karşımıza çıkan DF ekibi, bu yılın dolu dolu geçtiğini de belirtmeden geçemiyor.

Birincilik, yüksek kaliteli cilt dokuları ve yüz animasyonu nedeniyle Horizon Forbidden West’e verildi. Hem PS5 hem de PS4’e gelen bu oyunun en iyi grafiklere sahip olması tamamen yeni nesil oyun olmamasına rağmen büyük bir başarı diyebiliriz. Uzmanlar, bunun oyunun farklı nesil konsollarda harika görünebileceği gerçeğinin harika bir örneği olduğunu belirtti.

İkincilik ise, oyun satışa çıktığından beri geliştiriciler tarafından çözülmeyen bir dizi teknik sorunla boğuşan Callisto Protocol’a gitti. Dead Space’in ruhani devamı olan Callisto Protocol’un yakın zamanda sorunlarından kurtulması bekleniyor.

Üçüncülük, Nvidia Lightspeed Studios tarafından oluşturulan Portal için ücretsiz olarak yayınlanan RTX Portal oyununa gitti. 15 yıllık oyun, RTX teknolojisinin eklenmesiyle büyük ölçüde dönüştürüldü ve bu da çok yükselmesine izin verdi.

The Witcher 3: Wild Hunt, Dying Light 2, NFS: Unbound, Unreal Engine 5.1, A Plague Tale: Requiem, Warhammer 40,000: Darktide, The Last of Us Part I ve Gran Turismo 7’nin yeni versiyonu da dikkat çekti. Ancak bu oyunlar listeye dahil edilmedi. God of War’un zirvede olmaması ise çok normal. Çünkü Horizon Forbidden West gerçekten de bir şaheser gibi görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu