Akıllı TelefonGenelHuawei

Huawei P60 Pro İşte Böyle Görünebilir

Huawei P60 Pro için oluşturulan render görüntüler bize telefonun nihai tasarımını gösteriyor olabilir. P60 Pro çok iyi görünüyor.

Huawei hayranları mart ayında tanıtılacak Huawei P60 serisini merakla bekliyor. Duyuru dönemi yaklaşırken seride yer alan telefonlara dair bilgiler gelmeye devam ediyor. Son rapora göre seride Huawei P60E, P60, P60 Pro ve P60 Ultra şeklinde dört model yer alacak. Şimdi HoiINDI adlı, daha önce birçok Huawei telefonun konseptini oluşturan ve bu noktada güvenilir bir sicile sahip olan kaynağın P60 Pro için oluşturduğu renderlara göz atalım.

Hem oluşturulan yeni konseptler hem de daha önceki sızıntılar P60 Pro modelinde yeni bir kamera düzenin yer alacağını onaylıyor. Dikdörtgen bir modül üzerinde üç kamera göreceğiz. Ortadaki ana kamera oldukça büyük bir alanı oluştururken, üst kısımda ultra geniş açılı, altında ise periskop kamera yer alacak. Üçlü kamera sistemi ayrıca Huawei tarafından geliştirilen XMAGE kamera teknolojisi tarafından desteklenecek.

Huawei P60 Pro Başlıca Özellikleri

Huawei P60 Pro’da 6.6 inç büyüklüğünde ve bu defa 2K çözünürlüğünde olduğu bildirilen BOE üretimi OLED ekran yer alacak. 120Hz tarama hızına sahip olan ekranın merkezinde bir ön kamera olacak.

Snapdragon 8 Gen 2’nin 4G versiyonundan güç alacak olan telefon LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 bellek teknolojisi ile desteklenecek. Arka bölümdeki üç kameranın 50 megapiksel ana, 40 megapiksel  ultra geniş açılı ve 48 megapiksel periskop şeklinde olması bekleniyor.  Ön bölüme yerleştirilen kamera ise 32 megapiksel olacak.

P60 Pro’daki en önemli gelişmelerden biri iddiaya göre şarj tarafında yaşanacak. Telefon 100 watt (ya da 80 watt) kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarj destekli 5.000 mAh büyüklüğündeki bir pille desteklenecek. Teknik özellik sayfasında telefon için ayrıca ekran altı parmak izi okuyucu, kızılötesi uzaktan kumanda, IP68 sertifikası ve uydu bağlantısı sıralanıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu