Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeGündemMobirollerSamsung

One UI 6.0 için Samsung Söz Verdi!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, One UI 6.0 güncellemesi için söz verdi. Yeni arayüz çok daha hızlı ve stabil olacak.

Google, Ağustos ayında tam teşekküllü Android 13 güncellemesini kullanıma sundu. O zamandan beri, Android telefon üreticileri cihazlarını en son ürün yazılımına getirmek için çalışıyor. Samsung’un Samsung Galaxy S22 serisini Android 13 tabanlı One UI 5.0’a getirmesi iki ay sürdü. Önceki yıllardan farklı olarak, şirket bazı 2021 telefonları için bile orta sınıf telefonlar için güncellemeyi zaten kullanıma sunuyor. Karşılaştırmak için bazı markaları aldığımızda bu dikkat çekicidir. Bununla birlikte, Koreli firma hala hızından memnun değil ve One UI 6.0 ile işleri daha da iyileştirmeyi umuyor.

Şirket yazılım ekibini geliştirdi ve destek için Galaxy telefonlarına bakanlar günümüzde çok daha güvenilir bir deneyime sahipler. Ancak One UI 6.0 ile başlayan marka daha da hızlı olmayı hedefliyor. Samsung, Kore’de One UI 5.0’ı mümkün olduğunca çok cihaza çıkarmanın ne kadar hızlı olduğuyla övünen bir gönderi yayınladı. Şirket ayrıca gelecekteki One UI sürümlerini aynı anda daha hızlı ve daha fazla cihaza getirmeyi hedeflediğini garanti ediyor.

Önümüzdeki yıl One UI 6.0’ın aynı anda amiral gemilerine ve orta sınıf telefonlara ulaştığını göreceğiz. Şirket zaten One UI 5.0’ı bir grup amiral gemisine ve 2022 ve 2021 katlanabilirlerine getirdi. Galaxy A73 ve A53 gibi bazı orta sınıf telefonlar da güncellemeyi ve hatta geçen yılki Galaxy M32 5G’yi aldı. Şirket, güncellemeyi yıl sonunda Galaxy A52s 5G ve A33’e getirmeyi planlıyor. Galaxy Z Fold 2 de güncellemeyi alacak.

One UI 6.0

Güney Koreli firma, güncelleme konusunda en hızlılardan biri olmasının yanı sıra, bazı telefonları için birinci sınıf destek de sunuyor. Geçen yıldan bu yana, şirketin tüm amiral gemileri dört adede kadar büyük Android güncellemesi ve beş yıllık yazılım güncellemesi alacak. Aslında Galaxy A53 ve A73 gibi bazı orta sınıf telefonlar bile bu taahhütte bulunuyor. Şirket, sorunsuz güncellemeler de dahil olmak üzere One UI 6.0 ile bazı değişiklikler getirecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu