Güncel Teknoloji HaberleriTeknolojiXiaomi

Aynı Anda 40 Farklı Telefon Şarj Edilebiliyor! Hem De Kablosuz

Akıllı telefonları ile ünlü olan Xiaomi şimdi de 40 farklı telefonu aynı anda şarj edebilen bir masa yaptı. Xiaomi masa geliyor.

Şu sıralar Corona Virüsü engeline takılan şirketler arasında yer alan Çinli dev güzel satışlara imza atmaya devam ediyor. Günümüzün en güçlü Android telefonlarını üreten ve üretmeye devam eden şirket, geçtiğimiz hafta Black Shark 4 ile AnTuTu listelerine damga vurmuştu. Telefonların yanı sıra tablet ve televizyon gibi ürünler de geliştirmeye devam eden şirket şimdi de yeni bir şarj masası duyurdu. 40 farklı telefonu aynı anda şarj edebilen masa Çinli teknoloji devinin imzası ile göründü. Xiaomi masa 40 telefonu aynı anda şarj ediyor.

Bugün yaptığımız haberler de Çinli teknoloji devinin ilk ürünün MIUI arayüzü olduğunu belirtmiş ve şirketin daha sonra akıllı telefon pazarına yöneldiğinden bahsetmiştik. Şirket pek çok teknolojik ürününün yanı sıra şimdi de akıllı bir masa projesini hayata geçirdi.

"<yoastmark

40 Telefonu Aynı Anda Şarj Edebilen Xiaomi Masa

Çinli teknoloji devinin mühendisleri kablosuz şarj teknolojisini daha rahat ve pratik hale getirmeye karar verdi. 40 farklı telefonu aynı anda kablo olmadan şarj edebilen devasa bir masa inşa ettiler. Yayınlanan bir video ile görüntülenen masada düzinelerce Xiaomi marka telefonu aynı anda kablo olmadan şarj edebiliyor. Adeta şarj istasyonu olarak değerlendirilen masa menteşeli bir kapağa sahip. Şirketin bu masayı satıp satmama konusunda herhangi bir bilgi bulunmazken teknolojik anlam da ne kadar ileri de olduğunu da gözler önüne seriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu