Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 bu sefer gerçekten ekran / kasa rekoru kıracak

Birinci nesil Xiaomi Mi Mix serisi telefonu birçoğunuz hatırlayacaktır. Telefon, çerçevesiz ekran yolunda önemli kilometre taşlarından biri olarak gösteriliyor. Xiaomi, daha sonraki Mi Mix serisi telefonlar ekran / kasa oranını daha da geliştirerek tam ekranlı telefon yolunda önemli mesafeler kat etti. Şimdi sıra Xiaomi Mi Mix 3 modeline geldi. Bir süredir görüntüleri bizzat Xiaomi tarafından paylaşılan telefonda bu defa gerçekten tam ekran özelliğini göreceğiz.

Xiaomi Mi Mix 3 ekran / kasa tarafında çok iddialı

Telefonda kızaklı yapı sayesinde ön kamera ve yardımı sensörler arka tarafta kayan mekanizme üzerine yerleştirildi. Bu sayede kamerayı alt tarafa konumlandırılma ve haliyle kalın çerçeve sorunu ortadan kalkmış oldu.

Xiaomi Mi Mix 3
Xiaomi Mi Mix 3

Merakla beklediğimiz Mi Mix 3, önümüzdeki günlerde resmiyet kazanacak. Telefon için ekran koruyucu camlar satışa sunulmaya başlandı. Ekran koruyucular telefonda yer alacak çerçeve kalınlığını ve muhtemelen %95 seviyelerinde olacak ekran / kasa oranını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Erkana gömülü parmak izi tarayıcısıyla gelecek telefonda Xiao AI sesli asistan hizmeti için özel bir de buton kullanılacak. Mi Mix 3’e Snapdragon 845 işlemcisi güç verecek. Bellek birmi 6GB ve 8GB RAM, 64GB / 128GB / 256GB şeklinde olacak telefonun içerisinde ise 3.500 mAh büyüklüğünde bir pil olacak.

Mi 8’de çift arka kamerayı kullanacak telefonun Android 9 Pie tabanlı MIUI 10 ile çıkış yapması bekleniyor.

 

Xiaomi Mi Note 4 için hazır mısınız? İşte tanıtım tarihi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu