AppleElektrikli ArabaGüncel Teknoloji HaberleriOtomobil

Apple, Araba Projesinde Beklediğine Ulaşamıyor

Apple, araba projesinde beklediğine ulaşamıyor. Dünyanın en güçlü firmalarından olan şirket, gülünç konularda eksiklikler yaşıyor.

Apple, araba projesinde beklediğine ulaşamıyor. Dünyanın en güçlü firmalarından olan şirket, gülünç konularda eksiklikler yaşıyor.

Apple’ın çok konuşulan yaklaşmakta olan arabasının bir başka aksilikle karşı karşıya olduğu bildiriliyor. Saygın analist Ming-Chi Kuo, geliştirmenin yönünü kaybettiğini ve tekrar yoluna girmesi için büyük bir yeniden yapılanmaya ihtiyaç duyulabileceğini belirten yeni bir not yayınladı.

Analistler, Kod adı Project Titan olan Apple’ın elektrikli bir araç yaratma arzusunun önümüzdeki yıllarda bir sonuç vermeyebileceğine inanıyor. Evet, bu çoğul. Kuo ayrıca, Tim Cook’un her şeyi tekrar rayına oturtmak için eksik parçaları ona verecek bir dizi satın alma konusunda savurganlık yapması gerektiğini öne sürüyor.

Sonuçta otonom sürüş hayal olabilir ve AR ön cam her meraklının kalp atışlarını hızlandıracaktır, ancak gerçek bir yol arabası alana kadar bunların pek önemi yok. Görünüşe bakılırsa bu bekleyiş, daha önce söylentilere konu olan 2026’nın ötesine uzanıyor olabilir.

Elektrikli, otonom bir Apple Car’ın cazibesi tartışılmaz, ancak şimdiye kadarki yol hiç de pürüzsüz değildi. Otonom elektrikli araçların manzarası hızla gelişiyor ve Apple’ın girişi kuşkusuz sektöre dalgalanmalar yaratacak olsa da, saat işliyor. ve rekabet oldukça hızlı bir şekilde uzaklaşıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu