Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Watch D, Lansman Öncesi Kanlı Canlı Sızdı


Önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi beklenen Huawei Watch D, lansman öncesi kanlı canlı sızdırıldı. Tasarımı da netleşti.

Giyilebilir teknoloji denince akla gelen ilk isimlerden Huawei, 23 Aralık 2021 tarihinde yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Daha önce Çinli üreticinin bu etkinlikte Huawei Watch D, yeni Mate V katlanabilir telefon ve diğer ürünleri tanıtacağına dair raporlar vardı.

Etkinlik tarihine doğru yaklaşırken bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Son olarak kutusuyla sızdırılan Watch D, lansman öncesi şimdi de canlı görüntüsüyle sızdırıldı.

Huawei Watch D, pek çok bakımından iyi özelliklere sahip olacak. Saat, tasarım tarafında her ne kadar muhteşem bir görünüme sahip olmasa da, özellikle yararlı işlevleri sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak.

Huawei Watch D’nin sızdırılan görüntüsü, saatin daha önce ortaya çıkan render görüntüleriyle eşleşiyor. Kavisli bir ekranla donatılacak olan Watch D, aynı zamanda sağ tarafında da iki fiziksel düğmeyi barındıracak. Bu düğmeler muhtemelen sağlık ve ev menüsüne erişmeye yarayacak.

Sağlık konusuna gelmişken Huawei’nin yeni akıllı saati; yüksek ve düşük basıncı, nabız ölçümünü ve en önemlisi de tansiyon ölçümü gibi önemli özellikleri destekleyecek. Sadece bu kadarıyla da bitmiyor. Ayrıca bu saatin, EKG elektrokardiyogram ölçüm işlevini de destekleyeceği söylentiler arasında.

Yazılıma  gelecek olursak Huawei’nin önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği Watch D modeli, söylentilere göre kutudan HarmonyOS işletim sistemiyle çıkacak. Ancak bunun hangi sürüm olduğu şu an için bilinmiyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu