Ev AletleriGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi yeni ekosistem ürünlerini Türkiye için tanıttı!

Xiaomi’nin her geçen gün biraz daha genişlettiği cihaz çeşitliliği, yeni ekosistem ürünleri ile daha ilgi çekici hale geliyor! Hemde Türkiye fiyatları ile..

Bugün saat 15:00‘da gerçekleştirilen Xiaomi lansmanında sadece akıllı telefonlar değil, birçok ekosistem ürünü de tanıtıldı. Özellikle Çin pazarında fazlasıyla geniş bir ürün ekosistemine sahip olan Xiaomi, bu pazarda saç kuruma makinesinden hava temizleyicisine, robot süpürgeden akıllı lambaya kadar birçok farklı ürünle karşımıza çıkıyor. Bu ürünlerden bazılarını da gerek Avrupa pazarına, gerekse Türkiye pazarına sunuyor. Bugünde bu tarz dört farklı ürünü ülkemiz için satışa çıkaran şirket, her alanda liderlik istediğini bir kez daha gösteriyor.

Mi Hava Temizleyici 3H 

Yapılan lansmanda ilk tanıtılan ekosistem ürünü Xiaomi’nin yeni Hava temizleyicisi oldu. Gerçek HEPA filtresi ile 0.3 mikron‘a kadar küçük parçaları %99.97‘ye kadar yakalayan ürün, 380m3/s temiz hava dağıtım oranı ile 45 m2‘ye etki edebiliyor. Akıllı OLED dokunmatik ekranın yanı sıra Mi Home uygulaması ile oldukça uyumlu çalışan cihaz, gerçek zamanlı AQI izlemeyi de bizlere sunuyor. Lansmanda “Daha etkili, daha güçlü” sloganıyla tanıtılan ürün, 1.799 TL‘lik fiyat etiketi ile karşımıza çıkıyor.

Mi Hava Temizleyici 3H 
Mi Hava Temizleyici 3H

Mi Şarjlı El Süpürgesi 1C

Geçtiğimiz yıl Redmi Note 8 lansmanında el süpürgesi sektörüne giriş yapan Xiaomi, ilk ürününü de Mi Şarjlı El Süpürgesi adı altında piyasaya sürmüştü. Şimdi de Redmi Note 9 lansmanında bu ürünü geliştirerek karşımıza çıkaran şirket, Mi Şarjlı El Süpürgesi 1C’yi karşımıza çıkardı. Kablosuz bir yapıya sahip olan bu süpürge taşınabilir yapısı ile fazlasıyla kolaylık sağlıyor. Çoklu siklon teknolojisi ile 120AW‘lık yüksek bir emiş gücüne sahip olan el süpürgesi, 5 adımlı filtreleme ile %99.97‘ye kadar partikül yakalayabiliyor. 4 çok yönlü temizlik aparatı ve 60 dakikaya kadar kullanım süresi ile birlikte 1.999 TL‘lik fiyat etiketini karşımıza çıkaran Mi Şarjlı El Süpürgesi 1C, Xiaomi’nin dikkat çekici bir ekosistem ürünü.

Mi Şarjlı El Süpürgesi 1C
Mi Şarjlı El Süpürgesi 1C

Mi Smart Projeksiyon

1080p yüksek çözünürlüklü 500 ANSI lümene ve dört kanallı LED‘e sahip olan Mi Smart Projeksiyon, ayarlanabilir 60 “-120” ekran boyutunu da karşımıza çıkarıyor. Büyük ve yüksek hassasiyetli hoparlörleri ile sizi sinemada gibi hissettirecek olan ürün, aynı zamanda Bluetooth hoparlör işlevi de görüyor. İçinde dahili olarak Google Asistan ve Android 9 işletim sistemi de bulunuyor. Fiyat tarafında ise 3.299 TL ile ilgi çekici bir ürün oluyor.

Mi Smart Projeksiyon
Mi Smart Projeksiyon

Mi True Wireless Kulaklık 2

Xiaomi’nin bugün tanıttığı son ekosistem ürünü ise rakiplerine göre oldukça uygun bir fiyata sahip olan Mi True Wireless Kulaklık 2 oldu. Güçlü bas ile üstün bir ses kalitesini kullanıcılarına vaad eden kulaklık, hızlı ve otomatik pop-up eşleştirmeyi de karşımıza çıkarıyor. Kristal netliğinde aramalar yapabilmenizi sağlayan gürültü engelleyici mikrofonları ve dahili optik sensörler tarafından desteklenen kulak içi algılama gibi teknik özellikleri de bizlere sunan cihaz, dokunmatik kontrol desteğini de üzerinde barındırıyor. Bu kulaklığın fiyatı ise 599 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Mi True Wireless Kulaklık 2
Mi True Wireless Kulaklık 2
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu