Akıllı SaatAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy Watch FE Tanıtıldı, İşte Fiyatı ve Özellikleri

Son dönemde birçok sızıntıya konu olan Galaxy Watch FE akıllı saat resmi olarak tanıtıldı. Saat beklendiği gibi uygun fiyatlı.

Samsung‘un önümüzdeki ay düzenleyeceği Unpacked etkinliğinde yeni akıllı saatlerini tanıtacağı bir süredir konuşulmaktaydı. Söz konusu akıllı saatlerden birinin Galaxy Watch FE olması bekleniyordu. Samsung, yeni nesil akıllı saati duyurmak için etkinliği beklemedi. Watch FE şimdi resmi olarak tanıtıldı. Samsung’dan yapılan açıklamaya göre bütçe dostu akıllı saat 24 Haziran tarihi itibariyle raflarda olacak. Watch FE‘nin fiyatı sadece 199 dolar olarak açıklandı. LTE modelin fiyatı ise 249 dolar. Akıllı saat Avrupa pazarına geldiğinde fiyatı muhtemelen 199 € ve 249 € olacaktır. 

Galaxy Watch FE Başlıca Özellikleri

Samsung Galaxy Watch FE, Exynos W920 platformu üzerine kurulu olup 1,5 GB RAM ve 16 GB dahili flash belleğe sahip.. Pil kapasitesi 247 mAh olan saatin yalnızca 40 mm versiyonu mevcut. Bu modeldeki OLED ekran ise 1.2 inç büyüklüğünde.

Bütçe dostu bir model olmasına rağmen Watch FE aynı safir kristal merceğe, IP68 derecesine ve 5ATM su geçirmezliğe sahiptir. NFC ödemeleri ve dahili GPS akıllı saatin öne çıkan bazı özellikleri. Bağlantı söz konusu olduğunda saatte LTE, Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi mevcut. Son olarak akıllı saatin yazılım biriminde Wear OS 4 tabanlı One UI Watch 5.0 yazıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu